Ποδόσφαιρο

Tσάμπιονσιπ: Λίγα γκολ στο Μπρίστολ

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 10:49

Η Μπρίστολ Σίτι υποδέχεται σε γειτονικό ντέρμπι την Κάρντιφ. 

Tσάμπιονσιπ: Λίγα γκολ στο Μπρίστολ
Μπρίστολ Σίτι

Η Σίτι σκοράρει σε όλα τα ματς και με Λούτον κράτησε για πρώτη φορά ανέπαφη εστία, παίρνοντας την πρώτη νίκη και παραμένοντας δεύτερη αγωνιστική αήττητη. Συνεχίζει να ξεχωρίζει ο Βάιμαν με 6 γκολ και 3 ασίστ στα τελευταία επτά ματς. Εκτός ο μπακ Μπέικερ, ο μέσος Μπεναρούς και ο μεσοεπιθετικός Σεμένιο, αμφίβολος ο μπακ Κάλας και ο μέσος Τζέιμς. Τιμωρημένος ο ακραίος μπακ Σάικ.

Κάρντιφ

Η Κάρντιφ πήρε ισοπαλία στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. και έμεινε αήτηττη δεύτερη σερί αγωνιστική, ενώ έχει δεχτεί γκολ μόνο σε ένα ματς φέτος, πληρώνοντας under 2.5 στα υπόλοιπα, καθώς δεν έχει σκοράρει ποτέ πάνω από μία φορά. Η ομάδα του Στιβ Μόρισον έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία έπαιξε Κυριακή. Αμφίβολος είναι ο μέσος Άνταμς, ο μπακ Κόλινς και ο επιθετικός Ντέιβις.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 3.05 3 1.62 2.02 1.2 3.6 1.78 1.82 1.31 1.28 1.54
Μπρίστολ Σίτι - Κάρντιφ / Εκτίμηση

Αμφίρροπο γειτονικό ντέρμπι, το under 2.5 έχει τον πρώτο λόγο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr