Ποδόσφαιρο

Β’ Ισπανίας: Φαβορί η Πονφεραντίνα

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 09:22

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Φαβορί η Πονφεραντίνα στο ματς με την Ίμπιζα.

Β’ Ισπανίας: Φαβορί η Πονφεραντίνα

ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΙΜΠΙΖΑ

Εξαιρετική εκκίνηση από την Πονφεραντίνα, η οποία έφυγε με το «διπλό» από την Καρταγένα (2-3). Είναι η πρώτη φορά που κερδίζει εκτός έδρας σε πρεμιέρα: στις προηγούμενες τέσσερις περιπτώσεις είχε χάσει. Το παιχνίδι με την Ίμπιζα στο «Τοραλίν» θεωρείται ευκαιρία για να ξεκινήσει με το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και εκτός από βαθμούς να κερδίσει και αυτοπεποίθηση.

Με το αριστερό η πρεμιέρα της Ίμπιζα στο πρωτάθλημα, αφού έχασε από τη Γρανάδα (0-2). Οι «νησιώτες» προέρχονται από μία εξαιρετική σεζόν, αλλά στη δεύτερη σερί χρονιά τους στη Σεγούντα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, αφού πλέον δεν αποτελούν αίνιγμα για τους αντιπάλους της που τη γνωρίζουν πια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβλέπουμε γκολ και για τις δύο ομάδες (GG με απόδοση 1.91), με την Πονφεραντίνα πιο κοντά στη νίκη με απόδοση 2.10.

ΜΑΛΑΓΑ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Με την ήττα από την Μπούργος στην πρεμιέρα (1-0) φάνηκε από την αρχή ότι η Μάλαγα δύσκολα θα ξεφύγει και φέτος από τη μετριότητα. Τουλάχιστον θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το «Ροσαλέδα» για να μην κινδυνεύσει, αλλά έχει 9 μήνες να κερδίσει εκεί!

Δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη η Λας Πάλμας με την ισοπαλία που παραχώρησε στην έδρα της στη Σαραγόσα (0-0). Στο μεταξύ υπάρχει κινητικότητα στα μεταγραφικά, αφού εκκρεμούν ακόμη κινήσεις. Αυτή του επιθετικού φτάνει στο τέλος της, αφού είναι θέμα χρόνου πλέον να ανακοινωθεί ο φορ Σάντρο από την Ουέσκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βλέπουμε παιχνίδι με λίγα γκολ (under 2.5 γκολ με απόδοση 1.57) και πιο πιθανό αποτέλεσμα την ισοπαλία στο 3.05.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr