Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Champions League: Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου, να τελειώσουν τη δουλειά οι "αετοί"!

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 10:41

H Μπενφίκα αγωνίζεται μέσα στο γήπεδό της απόψε και θέλει να κλειδώσει τη παρουσία της στους ομίλους του Champions League. 

Πλέι οφ Champions League: Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου, να τελειώσουν τη δουλειά οι

1ο παιχνίδι: Ντιναμό Κιέβου - Μπενφίκα 0-2

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί παίζει στους oμίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με χρήση VAR.

Μπενφίκα

H Mπενφίκα αγωνιζόμενη σε ουδέτερο έδαφος έδειξε καλύτερα και πιο ουσιώδη στοιχεία από την αντίπαλό της και έτσι έφτασε σε αυτό το 0-2. Ήταν αποτελεσματική και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας την Ντιναμό και έτσι έθεσε της βάσεις της πρόκρισης. Βέβαια επέτρεψε μερικές φάσεις στους Ουκρανούς, θα μπορούσε να έχει δεχθεί και αυτή ένα γκολ, αλλά όταν χρειάστηκε ο Βλαχοδήμος δήλωσε παρών. Δεν είναι αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς το παιχνίδι της μετατέθηκε σε άλλη ημερομηνία έτσι ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη σημερινή ρεβάνς.

Αγωνιστικά νέα: Ίδια αναμένεται να είναι η ενδεκάδα με το πρώτο παιχνίδι. Δεν έχει εκ νέου προβλήματα. Γνωστές οι απουσίες της και οι ποδοσφαιριστές που είναι στη πόρτα της εξόδου.

Ενδεκάδα: Vlachodimos, Álex Grimaldo, Morato, N. Otamendi, Gilberto, João Mário, Florentino Luís, E. Fernández, David Neres, Gonçalo Ramos, Rafa Silva.

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου το πάλεψε το παιχνίδι, δεν φοβήθηκε την Μπενφίκα, και αν ήταν λίγο πιο τυχερή και εύστοχη θα μπορούσε να είχε πετύχει και αυτή ένα γκολ που θα τις έδινε άλλες ελπίδες σήμερα. Το δεύτερο γκολ προήλθε από κακό γύρισμα της μπάλας προς τα πίσω, οπότε πιστώνεται στη κακή λειτουργία της άμυνας στη συγκεκριμένη φάση. Φυσικά σήμερα οι ελπίδες της έχουν ελαχιστοποιηθεί, αφού το 2-0 δύσκολα γυρίζει μέσα στο Ντα Λουζ, όμως θα κυνηγήσει ότι μπορεί. Το ουκρανικό πρωτάθλημα πήρε παράταση και έτσι είχε όλον τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι.

Aγωνιστικά νέα: Ο Ουκρανός αμυντικός μέσος Σεργκέι Σιντόρτσουκ, εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει, όπως και ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Ντένις Χαρμάς.

Ενδεκάδα: H. Bushchan, T. Kędziora, I. Zabarnyi, O. Syrota, V. Dubinchak, S. Sydorchuk, Shaparenko, V. Tsygankov, V. Buyalskyi, V. Shepelev, A. Besedin.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.32 4.5 7.5 2.2 1.52 1.42 2.45 1.85 1.75 1.05 1.11 2.95
Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου / Εκτίμηση

Περιμένω απόψε την Μπενφίκα να δείξει σοβαρότητα και να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση μέσα στο σπίτι της. Η Ντιναμό φυσικά δεν θα το παρατήσει το παιχνίδι θα το παλέψει όσο πάει.

Το 1 & over 2,5 έχει κάποια αξία στο 1.87.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr