Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Champions League: Πλζεν-Καραμπάγκ, «παιχνίδι» στα γκολ!

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 10:54

«Ανοιχτούς» λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά το πρώτο ματς και περιμένουμε ντέρμπι και στην ρεβάνς όπου ποντάρουμε στο καλοπληρωμένο αμφίτερμα.

Πλέι οφ Champions League: Πλζεν-Καραμπάγκ, «παιχνίδι» στα γκολ!

Ρεβάνς των πλέι οφ Champions League
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Πρώτος αγώνα: Καραμπάγκ - Πλζεν 0-0
22:00, Cosmote Sport 3 HD

Βικτόρια Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν λίγο έλειψε να σκοράρει με «στημένα» στο πρώτο ματς απέναντι στην Καραμπάκ, ωστόσο ήταν μάλλον τυχερή καθώς γλίτωσε το γκολ σε τέσσερις περιπτώσεις χάρη στις επεμβάσεις του τερμ. Στάνεκ και κράτησε το 0-0. Η ομάδα από την Τσεχία απέτυχε να νικήσει για πρώτη φορά φέτος, σε πέντε ευρωπαϊκά ματς, επιθετικά, όμως, βρίσκει λύσεις μπροστά στο κοινό της και υπάρχει αισιοδοξία για την μεγάλη επιστροφή σε φάση ομίλων μετά από τέσσερα χρόνια. Δεν είχε αγώνα για την εγχώρια λίγκα, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει της ρεβάνς.
Χωρίς τον αρχηγό
Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός και αρχηγός Χέιντα (α. 5/1, 1/0), δεν λείπουν τα προβλήματα καθώς δεν υπολογίζονται και οι χρήσιμοι Κάσα (α) και Τρούσα (ε)., ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοφερμένος επ. Μπάσεϊ. Εκτός δράσης σε σταθερή βάση παραμένουν οι Τσερμάκ (μ. 1/0 πρωτάθλημα), Ρεζνίκ (α. 2/0 Ευρώπη).

Πιθανή σύνθεση: Στάνεκ – Χόλικ, Πέρνιτσα, Γιεμέλκα, Χάβελ – Κάλβαχ, Μπούχα – Κόπιτς, Σικόρα, Μοσκέρα – Χόρι

Καραμπάκ

Η Καραμπάκ ήταν εμφανώς καλύτερη της Βικτόρια Πλζεν, επιτέθηκε στο χώρο με ταχύτητα, ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια και σκάλωσε στο 0-0. Η κάτοχος του τίτλου στο Αζερμπαϊτζάν έχει αλλάξει επίπεδο την τελευταία δεκαετία, θα παίξει σε ευρωπαϊκό όμιλο για 9η διαδοχική σεζόν. Το ότι δεν σκόραρε προκάλεσε τον σχετικό προβληματισμό, ωστόσο ο πολύπειρος τεχνικός Κουρμπάν Κουρμπάνοφ τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να ασχοληθεί μόνο με την άμυνα. Δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων.

Τα… γνωστά
Δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Σταθερά απουσιάζουν οι Μεδίνα (α. 4/1) και Μεντβέντεφ (α. 4/0), ωστόσο το θετικό είναι ότι δεν έχουν εμφανιστεί δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή σύνθεση: Μαγκομενταλίεβ – Βέσοβιτς, Μουσταφατζάντε, Χουσεΐνοβ, Μπαϊράμοβ – Γιάνκοβιτς, Καράεβ – Σεϊντάεβ, Κάντι, Ζουμπίρ – Γουάτζι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.12 2.82 3.5 1.57 2.12 1.18 3.85 1.81 1.78 1.27 1.32 1.54
Βικτόρια Πλζεν - Καραμπάκ / Εκτίμηση

Το σετ θα μπορούσε να είναι πιο μοιρασμένο καθώς η Καραμπάγκ δεν… κρύβεται εκτός έδρας και σκοράρει με συνέπεια. Θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ στο αποδεκτό 1.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr