Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Europa Conference League: ΑΠΟΕΛ-Τζουργκάρντεν, γκολ και… βλέπουμε!

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 11:37

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και έτσι προσπερνάμε σημείο και επιλέγουμε ποντάρισμα τερμάτων.

Πλέι οφ Europa Conference League: ΑΠΟΕΛ-Τζουργκάρντεν, γκολ και… βλέπουμε!

Ρεβάνς των πλέι οφ Europa Conference League
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του ΑΠΟΕΛ με τρία γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Πρώτος αγώνα: Τζουργκάρντεν-ΑΠΟΕΛ 3-0

ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Τζουργκάρντεν, κυνηγούσε στο σκορ από νωρίς και από τη στιγμή που έγινε εμφανής η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, υπέστη βαριά ήττα που τον βάζει με την πλάτη στον τοίχο. Ο μεγάλος καημός φέτος είναι το να διεκδικήσει τα σκήπτρα στη φέτος στην Κύπρο, με το πρωτάθλημα να αρχίζει το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Εκεί αναμένεται να πέσει το βάρος, δεδομένου ότι η ευρωπαϊκή προοπτική έχει... χλωμιάσει για τα καλά.

Με απουσίες
Δεν υπολογίζεται ο βασικός στόπερ Κρέσπο (στ. 5/0) που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα, ενώ τέθηκε εκτός και ο βασικός Εφραίμ (μ. 4/2). Μακροχρόνια απουσιάζει ο Κβιλιτάια (ε. 23/10 πέρσι), έτοιμος πάντως ο μέσος Σαρφό που αναμένεται μάλιστα να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Επιστρέφει στον πάγκο ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή (είχε χάσει το 1ο ματς λόγω ίωσης).

Πιθανή σύνθεση: Μπέλετς – Τσεπάκ, Καρό, Κονσταντίνοφ, Φεράρι – Ντάλσιο, Σαρφό, Βιγιαφάνιες – Εντονγκαλά, Ηλία, Μαρκίνιος

Τζουργκάρντεν

Η Τζουργκάρντεν είχε «γεμάτη» παρουσία στο πρώτο ματς με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, «πάτησε» στο γρήγορο γκολ και επί της ουσίας έκανε το μεγάλο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Εξαιρετική η ευρωπαϊκή παρουσία της σουηδικής ομάδας, δεδομένου ότι σε πέντε αναμετρήσεις έχει να επιδείξει ισάριθμες νίκες, σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ στα συγκεκριμένα ματς. Στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην έδρα της Βάρμπεργκς, βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ, για να κάνει το 2-2 στην εκπνοή και έχασε έδαφος στην μάχη του τίτλου.

Χωρίς Σούλερ

Τιμωρημένος είναι ο βασικός Σούλερ (μ. 5/1, 13/1) μακροχρόνια απουσιάζει ο αναπληρωματικός αμυντικός Κεκ, θετικό το ότι δεν έχουν αναφερθεί έτερα αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα. Δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή σύνθεση: Ζέτερστρεμ – Γιόχανσον, Χίεν, Έκνταλ, Άντερσον – Μπάντα, Φιντέλ, Έρικσον – Αζόρο, Εντβάρντσεν, Ρατεντίνατς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 3.2 3.15 1.64 2 1.2 3.6 1.82 1.78 1.28 1.25 1.58
ΑΠΟΕΛ - Τζουργκάρντεν / Εκτίμηση

Δύσκολη αποστολή για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα σε μια πιο έτοιμη και σε εξαιρετική κατάσταση ομάδα που έχει πραγματοποιήσει καθοριστικό βήμα πρόκρισης μετά τον πρώτο αγώνα. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το γκολ/γκολ στο «διαβασμένο» 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr