Ποδόσφαιρο

League Cup Αγγλίας: Δυάδα απόδοσης 2.64!

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 12:51

Του Άγγελου Γεώργα

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του EFL Cup της Αγγλίας, και επέλεξα δύο σημεία από αυτά ώστε να πάρουμε μια δυνατή δυάδα. 

League Cup Αγγλίας: Δυάδα απόδοσης 2.64!

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ

Η Φόρεστ Γκριν αρχίζει και αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολη είναι η Α' Αγγλίας και θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις. Σαφώς και είναι νωρίς ακόμα, αλλά δεν πρέπει να την πάρει η κατηφόρα. Σε αυτή τη φάση του κυπέλλου βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της, και σίγουρα θα ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω. Το θέμα είναι αν μπορεί να χωρέσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, ειδικότερα απέναντι σε μια τόσο καλή αντίπαλο.

Η Μπράιτον αποτελεί τη σημασία της λέξης ομάδα, όπως εξάλλου πορεύεται και όλα αυτά τα χρόνια. Έχει κάνει δυναμικότατο ξεκίνημα στη Πρέμιερ Λιγκ και ατενίζει το μέλλον με πολύ αισιοδοξία. Σήμερα θα θελήσει να πάρει μια καθαρή νίκη, αλλά ίσως έρθει πιο δύσκολα αφού ο προπονητής της προανήγγειλε αλλαγές. Παρόλα αυτά είναι σοβαρή ομάδα και έρθει ένα πολύ ορθό μοντέλο λειτουργίας, το οποίο σίγουρα περνάει και στους αναπληρωματικούς.

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Γουίκομ θέλει να δείξει καλό πρόσωπο και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της κακής εκκίνησης στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που έχει βλέψεις για 6άδα αλλά πρέπει σιγά σιγά να το επιβεβαιώνει. Για αυτό και ίσως το σημερινό παιχνίδι να μην αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα. Κάτι εξάλλου που έδειξε και ο προπονητής. Οπότε ίσως έχουμε πολλές αλλαγές και δοκιμές.

Η Μπρίστολ Σίτι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και παλεύει κάθε ματς. Θέλει να χωθεί στην 6άδα για να διεκδικήσει μια άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Έχει δουλέψει αρκετά επιθετικά και έχει ποιότητα. Σίγουρα ο προπονητής θα επιλέξει να φρεσκάρει λιγάκι την ομάδα, εξάλλου διαθέτει επιλογές.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Φόρεστ Γκριν - Μπράιτον: 2 & over 1,5 (1.60)

Γουίκομ - Μπρίστολ Σίτι: Goal/goal (1.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr