Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Φενέρμπαχτσε – Αούστρια Βιέννης, combo στο 2.92!

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 13:17

Η ομάδα του Ζορζ Ζεσούς έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν και στην ρεβάνς θα την εμπιστευθούμε εκ νέου με συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Europa League: Φενέρμπαχτσε – Αούστρια Βιέννης, combo στο 2.92!

Ρεβάνς των πλέι οφ Europa League
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Γάνδης με δύο γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Αούστρια Β. – Φενέρμπαχτσε 0-2

Φενερμπαχτσέ

Η Φενέρμπαχτσέ «πάτησε» στο γρήγορο γκολ στην Βιέννη, στην συνέχεια δέχτηκε πίεση αλλά άντεξε και στο φινάλε, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα… μύρισε αίμα και βρήκε και δεύτερο γκολ. Ξεκάθαρο φαβορί πλέον για την πρόκριση στους ομίλους, τρέφει άλλωστε υψηλούς στόχους, «ανοιχτηκε» μεταγραφικά και μετά από χρόνια διαθέτει λύσεις σε κάθε γραμμή. Την Δευτέρα επικράτησε της Ντεμιρσπορ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, σκόραρε τέσσερις φορές και συνέχισε το εξαιρετικό ξεκίνημα συνεχίζοντας αήττητη εντός και εκτός συνόρων.


Συν και πλην
Εξέτισε ο βασικός εξτρέμ Μορ, έτοιμος και ο μέσος Γιουλέρ ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Λέμος (α) και Κινγκ (ε). Για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζονται οι Σανγκαρέ, Τισεράν, Αλιόσκι (α), Καχβετσί, Γιαντάς (μ.), παρελθόν ο επιθετικός Σαμάτα (Γκενκ).

Αούστρια Βιέννης

Η Αούστρια αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ, στην συνέχεια ισορρόπησε αλλά ήταν αστοχη και μοιραία στο φινάλε δέχτηκε την… χαριστική βολή από την Φενέρμπαχτσέ. Έχει πλέον κάτι παραπάνω από δύσκολο έργο στην ρεβάνς, η ευρωπαϊκή περιπέτεια θα συνεχιστεί πάντως στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση Ξεκίνησε προβληματικά το πρωτάθλημα (0-1-2), αλλά πλέον μετρά δύο κολλητές νίκες προερχόμενη από διπλό στην έδρα της Βολφεσμπεργκερ (2-1).


Με απουσίες
Ο βασικός στόπερ Γκαλβάο αποβλήθηκε στο πρώτο ματς και δεν υπολογίζεται, όπως και ο τραυματίας βασικός μέσος Βούστινγκερ ενώ εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο επιθετικός Χούσκοβιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.4 4.25 6.25 2.3 1.48 1.47 2.32 1.64 1.98 1.08 1.14 2.52
Φενερμπαχτσέ - Αούστρια Βιέννης / Εκτίμηση

Η Φενέρμπαχτσε έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν και αυτό αποτυπώνεται και στο σετ. Ο άσος με οver 1,5 πληρώνει στο «χαμηλό» 1,65, οι πιο τολμηροί μπορούν να το συνδυάσουν με γκολ/γκολ στο 2.92.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr