Ποδόσφαιρο

Α’ Κύπρου: Η επιστροφή της Καρμιώτισσας

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 12:31

Σέντρα στο κυπριακό πρωτάθλημα με την αναμέτρηση Καρμιώτισσα-Νέα Σαλαμίνα.

Α’ Κύπρου: Η επιστροφή της Καρμιώτισσας

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.15 3.15 2.87 1.8 1.78 - - - - 1.28 1.24 1.51

Στις 19:00

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η Καρμιώτισσα επέστρεψε άμεσα στην πρώτη κατηγορία και μάλιστα ως πρωταθλήτρια της Β’ Εθνικής. Η ομάδα από τα Πάνω Πολεμίδια άλλαξε εντελώς το ρόστερ, ενισχύθηκε συγκριτικά με τις υπόλοιπες νεοφώτιστες και ποντάρει σε ανταγωνιστική πορεία μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο έμπειρος Τσέχος Ντούσαν Ούριν Τζούνιορ ανέλαβε τα ηνία, δείγμα και αυτό πως η προσφυγική ομάδα βάζει ψηλά τον πήχη. Θετική η εικόνα στα φιλικά παιχνίδια, με ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και θεματάκια στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ και over εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς προετοιμασίας.

Η Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και ελπίζει να μην παίξει τον ρόλο του ασανσέρ. Στην κατεύθυνση αυτή έκανε επιλεκτική ενίσχυση του ρόστερ εμπλουτίζοντας όλες τις γραμμές, αν και από την άλλη πλευρά αποχώρησαν βασικοί παίκτες για λογαριασμό της ομάδας από την Αμμόχωστο. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης που ανέλαβε στα μισά της περασμένη περιόδου και πιστώθηκε την επιτυχία της ανόδου, παραμένει στον πάγκο των ερυθρόλευκων. Αρνητικά πάντως τα δείγματα γραφής στα φιλικά με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και θέματα στην άμυνα. Νοκ άουτ ο Πορτογάλος χαφ Μαργκάθα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση που δυσκολεύει κι άλλο λόγω πρεμιέρας, προς την ισοπαλία κλίνουμε (3.55).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr