Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ατλέτικο Παραναένσε-Παλμέιρας με τιμή στο 3,15

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 16:38

«Εμφύλιος» της Βραζιλίας για τα ημιτελικά με την μάχη των πάγκων των Σκολάρι-Φερέιρα να έχει το δικό της ενδιαφέρον.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ατλέτικο Παραναένσε-Παλμέιρας με τιμή στο 3,15

Στα ημιτελικά του πέρασε το Λιμπερταδόρες. Και το ένα ζευγάρια είναι «εμφύλιος» της Βραζιλίας. Η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται την Παλμέιρας. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Αναφορικά με το τι ισχύει δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ, μετά και το δεύτερο ματς, θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν φέτος και στον διπλό τελικό του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα όπου η Παλμέιρας πήρε τον τίτλο.

Ατλέτικο Παραναένσε

«Εμφύλιος» της Βραζιλίας ο συγκεκριμένος πρώτος ημιτελικός. Απέκλεισε την Εστουδιάντες φέρνοντας 0-0 στο πρώτο ματς εντός ενώ νίκησε 1-0 στον επαναληπτικό.

Φέτος η Ατλέτικο Παραναένσε σαν κάτοχος του Σουνταμερικάνα κοντραρίστηκε στον τελικό του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (Σούπερ Καπ) με την Παλμέιρας, η οποία κατέκτησε το Λιμπερταδόρες. Έφερε 2-2 στο πρώτο ματς εντός και ηττήθηκε 2-0 στην ρεβάνς.

Για 6η φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε ημιτελικά Λιμπερταδόρες και για πρώτη μετά από 17 χρόνια.

Ο πολύς Σκολάρι είναι στον πάγκο της και αναμόρφωσε από τότε που την ανέλαβε. Συμπλήρωσε 30 ματς στον πάγκο της σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μόλις 5 ήττες.

Παίζοντας με ρεζέρβες έφερε 0-0ο εκτός με τη Σεαρά για το πρωταθλημα, ενώ γενικά δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητη στα 9 τελευταία εντος στο Λιμπερταδόρες με τα 6 να ήταν under.

Παλμέιρας

Τι να πει κανείς για την Παλμέιρας που τα δύο τελευταία χρόνια κατέκτησε το Λιμπερταδόρες. Και τώρα βρίσκεται μια ανάσα από έναν τρίτο σερί τελικό.

Ξέρει από «εμφυλίους». Πέρσι σε προημιτελικά, ημιτελικά απέκλεισε τις Σάο Πάολο, Ατλέτικο Μινέιρο και στον τελικό νίκησε την Φλαμένγκο 2-1 στην παράταση. Μόλις 3 ήττες έχει στα τελευταία 40 ματς στην διοργάνωση.

Απέκλεισε την Ατλέτικο Μινέιρο φέρνοντας 2-2 στο πρώτο ματς εκτός, 0-0 στην ρεβάνς για να επικρατήσει 6-5 στα πέναλτι.

Παράλληλα η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα κυνηγάει και το πρωτάθλημα στην Βραζιλία. Προέρχεται από το 1-1 εκτός στο ντέρμπι με την Φλουμινένσε. Προηγήθηκε το επίσης 1-1 με την Φλαμένγκο. Γενικά είναι αήττητη στα τελευταία 13 σε όλες τις διοργανώσεις. Πλήγμα με τις απουσίες των Σκάρπα (10άρι), Νταλίνο (χαφ) λόγω τιμωρίας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.1 2.85 2.27 1.44 2.42 1.12 4.5 2.02 1.62 1.51 1.32 1.3
Ατλέτικο Παραναένσε - Παλμέιρας / Εκτίμηση

Αναμένεται να γίνει ένα ματς με την τακτική να είναι στο φουλ. Αμφότερες θα κοιτάξουν να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Καλή η ισοπαλία που είναι πάνω από 3,00...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr