Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Με το over στο Βελέζ-Φλαμένγκο

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 13:35

Πρώτη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες στα ημιτελικά κι έχει αξία το ποντάρισμα στα γκολ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Με το over στο Βελέζ-Φλαμένγκο

Η Βελέζ κοντράρεται με την Φλαμένγκο στην πρώτη τους κόντρα για τα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναφορικά με το τι ισχύει δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ μετά και το δεύτερο ματς θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Βελέζ Σάρσφιλντ

Η Βελέζ απεκλεισε την Ταγέρες με νίκη 3-2 εντός αλλά και με 1-0 στον επαναληπτικό. Ξύπνησαν μνήμες από το 1994 για την Βελέζ, όπου τότε κατέκτησε το Λιμπερταδόρες. Βέβαια τώρα θα πρέπει να ξεπεράσει την Φλαμένγκο για να βρεθεί στον τελικό.

Πέρσι ηττήθηκε με 3-2 εντός από την Φλαμένγκο για την φάση των ομίλων κι έφερε 0-0 στο εκτός έδρα ματς.

Με over έβγαλε τα 8 από τα δέκα τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες έχοντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Προέρχεται από το εκτός 1-1 με την Ιντεπεντιέντε παίζοντας με αναπληρωματικούς. Ήταν το τρίτο 1-1 στα 4 τελευταία πρωταθλήματος έχοντας και μια ήττα. Ενώ αν δεν πάρει σκορ που την κρατάει στο κόλπο της πρόκριση δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν ο Μεδίνα.

Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο απέκλεισε την Κορίνθιανς νικώντας με 2-0 εκτός έδρας αλλά και με 1-0 στην εντός έδρας ρεβάνς. Πέρσι έφτασε στον τελικό για να χάσει τον τίτλο από την Παλμέιρας με ήττα 2-1 στην παράταση.

Φέτος δεν αποκλείεται να την αντιμετωπίζει ξανά στον τελικό! Είναι αήττητη με 2 νίκες στα πέντε τελευταία ματς που έδωσε στην Αργεντινή για το Λιμπερταδόρες. Μια ήττα έχει στα 9 τελευταία εκτός, έχοντας 7 νίκες.

Προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μποταφόγκο για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε το 3-1 εκτός επί της Σάο Πάολο στην πρώτη τους κόντρα για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Στα τελευταία 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις δύο ήττες. Αμφίβολος δίνεται ο επιθετικός Μαρίνιο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.47 2.32 1.14 4.25
Βελέζ Σάρσφιλντ - Φλαμένγκο / Εκτίμηση

Η Φλαμένγκο είναι το μεγάλο φαβορί αλλά η τιμή του διπλού είναι μικρή για τα δεδομένα του αγώνα. Η Βελέζ είναι ομάδα που σκοράρει στα εντός του Λιμπερταδόρες. Αξίζει το ρίσκο στο over 2,5 γκολ που είναι στο 2,37.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr