Ποδόσφαιρο

Α' Ισπανίας: Ματσάρα με φαβορί στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 02:07

Τα φώτα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» απόψε, όπου η Σεβίλλη περιμένει την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Α' Ισπανίας: Ματσάρα με φαβορί στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.8 1.74 2.1 1.71 1.41 2.82 1.67 2.07 2.08 1.25 1.2

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Σεβίλλη και παραμένει χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, αφού έχασε και από την Αλμερία (2-1). Δύο ήττες εκτός, μία ισοπαλία εντός και τώρα περιμένει την Μπαρτσελόνα πριν την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι. GG και τα τρία παιχνίδια της, στα οποία έχει δεχτεί πέντε γκολ! Εξέτισε ο αμυντικός Ακούνια. Παραμένουν εκτός Μαρκάο (στόπερ) και Τεσατίτο (χαφ). Αποκτήθηκε ο Γιανουζάι για να κλείσει τις πληγές στην επίθεση, στον Άγιαξ ο μέσος Οκάμπος.

Πιθανή 11άδα: Μπόνο, Ακούνια, Γκουντέλι, Νιανζού, Μοντιέλ, Φερνάντο, Πάπου Γκόμες, Χορδάν, Ίσκο, Όλιβερ, Ράφα Μιρ.

Από «τεσσάρα» σε «τεσσάρα» η Μπαρτσελόνα που κέρδισε εύκολα και τη Βαγιαδολίδ (4-0) και δείχνει να ρολάρει μετά τη γκέλα της πρεμιέρας με τη Βαγιεκάνο. Άλλα δύο γκολ από τον Λεβαντόφσκι που έφτασε τα 4 σε 3 αγωνιστικές. Δεύτερο σερί over 3.5 γκολ. Μπεγερίν και Μάρκος Αλόνσο αποκτήθηκαν στο φινάλε, αλλά είναι εκτός αποστολής. Στην Τσέλσι ο φορ Ομπαμεγιάνγκ.

Πιθανή 11άδα: Τερ Στέγκεν, Μπαλντέ, Αραούχο, Έρικ Γαρθία, Κουντέ, Πέδρι, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ανσού Φατί, Ντεμεπλέ, Λεβαντόφσκι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ξεκίνημα της Σεβίλλης δεν μας ξεγελά, θα δούμε πραγματικό ντέρμπι. Αλλά βλέπουμε νίκη της Μπαρτσελόνα (1.80).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr