Ποδόσφαιρο

Α’ Γερμανίας: Τεστ κορυφής για Μπάγερν

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 03:17

Κυρίως.. πιάτο στην 5η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με έξι αναμετρήσεις και τους Βαυαρούς να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την επικίνδυνη Ουνιόν Βερολίνου με την οποία συγκατοικούν στο ρετιρέ.

Α’ Γερμανίας: Τεστ κορυφής για Μπάγερν

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Λεβερκούζεν νίκησε 3-0 την Μάιντς εκτός έδρας και συνεχίζει πιο ήρεμα την χρονιά. Πολλά προβλήματα. Τιμωρημένοι ο αριστερός μπακ Ινκαπιέ (4 ματς) και ο αναπληρωματικός Μπάκερ (4 ματς). Τραυματίες οι μέσο-επιθετικοί Μπελαράμπι (1 ματς), Αντλί (1 ματς), Βιρτς. Έκανε μια σημαντική προσθήκη μέσο-επιθετικά με την απόκτηση του Άγγλου Χάντσον-Οντόι (Τσέλσι).

Η Φράιμπουργκ νίκησε την Μπόχουμ με 1-0 και πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη ενώ για δεύτερο συνεχόμενο ματς κράτησε το μηδέν στην άμυνά της. Ο κόουτς Στράιχ ικανοποιημένος με τις νίκες, την προσπάθεια και την τύχη που έχει κρίνει αρκετά παιχνίδια υπέρ της ομάδας του. Αμφίβολος ο μέσος Έγκεσταϊν (3 ματς) δίνει μάχη με τον Κάιτελ για την θέση στο κέντρο. Μόνιμα εκτός οι επιθετικοί Σάντε και Χέλερ.
• Η Λεβερκούζεν έχει χάσει δύο σερί ματς πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2021.
• Η Φράιμπουργκ σε τέσσερις αγώνες φέτος έχει κρατήσει τρεις φορές το μηδέν αμυντικά.
• Οι τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους έχουν λήξει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλή εικόνα και από τις δύο ομάδες. Ντέρμπι και με την άμυνα της Φράιμπουργκ φέτος ίσως αξίζει να ρισκάρουμε στο Under (2.45).

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.

Το 1-6 στην νίκη επί της Σάλκε ειναι υπερβολικό αλλά φυσικά η ομάδα του Ουρς Φίσερ άξιζε τους τρεις βαθμούς της νίκης. H Ουνιόν νίκησε 6-1 εκτός έδρας την Σάλκε και για πρώτη φορά στην ιστορία της πέτυχε έξι γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Η ψυχολογία είναι στα ύψη. Ισόβαθμη με την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή αλλά την υποδέχεται χωρίς να την έχει νικήσει σε έξι ματς στην ιστορία (0/2/4) εντός και εκτός. Σημαντική απουσία ο κεντρικός αμυντικός Λέιτε (4 ματς).

Η Μπάγερν Μονάχου έρχεται από ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με την Γκλάντμπαχ σε ένα ματς που ο αντίπαλος τερματοφύλακας Ζόμερ έκανε ρεκόρ επεμβάσεων στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα. Ακολούθησε ματς κυπέλλου με την τρίτης κατηγορίας Βικτώρια Κολωνίας και προκρίθηκε εύκολα με νίκη 5-0. Αναμένεται αντίδραση και στο πρωτάθλημα φυσικά. Σκόραρε για 85ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Στο κύπελλο επέστρεψε από τραυματισμό, ως αλλαγή, ο μέσος Γκορέτσκα και σκόραρε.
• Η Ουνιόν Βερολίνου έχει χάσει δύο από τα τελευταία τριάντα-πέντε ματς εντός (20/13/2), από Ντόρτμουντ και Μπάγερν.
• Η Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας μετράει έξι συνεχόμενα Over.
• Η Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει νικήσει ποτέ την Μπάγερν Μονάχου σε έξι αγώνες (0/2/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε αντίδραση από την Μπάγερν Μονάχου. Ποντάρουμε σε διπλό και Over (1.82).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ

Η Βόλφσμπουργκ έχασε στην Λειψία με 2-0 και μετά από τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει πετύχει νίκη (0/2/2) και ο κόουτς προβληματίζεται : «Δεν υπάρχει τίποτα καλό με δύο βαθμούς μετά από τέσσερις αγώνες». Επιστρέφει μέσο-επιθετικά ο Βίμερ (2 ματς/1 ασίστ). Λείπουν οι Γκέρχαρντ, Βιντ λόγω τραυματισμών. Παρελθόν ο μέσος Βρανξ (Μίλαν).

Η Κολωνία του Στέφεν Μπάουμγκαρτ έρχεται από ισοπαλία 0-0 με την Στουτγάρδη. Πήρε λίγες ανάσες αυτή την εβδομάδα καθώς δεν είχε Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Εκτός λόγω τραυματισμών ο δεξιός μπακ Σμιτς (4 ματς), ο στόπερ Σαμπότ (2 ματς). Μόνιμα εκτός οι επιθετικοί Άντερσον και Ουτ.
• Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει σκοραρει για τρία σερί ματς κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο.
• Η Κολωνία μετράει πέντε συνεχόμενα Goal/Goal σε εκτός έδρας αγώνες.
• Η Βόλφσμπουργκ σε δεκαεπτά αγώνες με την Κολωνία εντός έδρας έχει χάσει μόλις τρεις φορές (10/4/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν χάνει εύκολα η Κολωνία φέτος και η Βόλφσμπουργκ σκοράρει δύσκολα οπότε ίσως αξίζει να ποντάρουμε στην ισοπαλία.

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Η Μπόχουμ είχε καλή εικόνα αλλά έχασε 1-0 από την Φράιμπουργκ εκτός την προηγούμενη αγωνιστική. Εδειξε ζωντανή και μπορεί ο κόουτς Ράις να νιώθει αισιόδοξος. Η ομάδα του έχει χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια φέτος. Πάλι εκτός ο αριστερός μπακ Σταφυλίδης (2 ματς/1 ασίστ) αλλά επιστρέφει ο Χορν για να καλύψει το κενό. Μόνιμα εκτός ο βασικός μπακ Σοάρες.

Η Βέρντερ Βρέμης έχασε πρώτη φορά φέτος από την Άιντραχτ με 4-3 εντός έδρας αλλά ο κόουτς Βέρνερ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά και να σταματήσει να κυνηγάει το σκορ. Θα απουσιάσει με μυϊκό πρόβλημα στα πλευρά ο μέσος Μπιτένκουρ (4 ματς/2 γκολ).
• Η Μπόχουμ εντός έδρας έχει μόνο μια νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες (1/1/3).
• Η Βέρντερ Βρέμης σε τέσσερις αγώνες φέτος μετράει ισάριθμα Goal/Goal και Over 3,5.
• H Μπόχουμ δεν έχει νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες με την Βέρντερ Βρέμης (0/1/3).
• Η Μπόχουμ δεν έχει νίκη εντός έδρας στους τελευταίους οκτώ αγώνες με την Βέρντερ Βρέμης (0/3/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλή παράδοση για την Βέρντερ. Θα πρέπει να την περιμένουμε πιο προσεκτική αμυντικά ενώ η Μπόχουμ καίγεται για το αποτέλεσμα. Ίσως αξίζει να ποντάρουμε σε διπλή ευκαιρία 1Χ (1.60).

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΣΑΛΚΕ

Η Στουτγάρδη έμεινε στο 0-0 με την Κολωνία και παρέμεινε χωρίς νίκη στην σεζόν (0/3/1) αλλά έβγαλε πάθος και κυρίως κατάφερε για πρώτη φορά να κρατήσει το μηδέν αμυντικά. Εντός έχει επτά Goal/Goal στα τελευταία εννιά παιχνίδια. Τιμωρημένος ο επιθετικός Πφάιφερ (3 ματς). Παρελθόν ο βασικός φορ Κάλαϊτζιτς (Γουλβς) αλλά αποκτήθηκε αντικαταστάτης, ο Γκιρασί (Ρεν) που είναι διαθέσιμος.

Η Σάλκε γνώρισε συντριβή εντός έδρας με 6-1 και έχασε για 200η φορά εντός αλλά η αποκαρδιωτική εικόνα ήταν πρωτοφανής. Δεν έχει νίκη ακόμη μετά από τέσσερα παιχνίδια (0/2/2). Έφυγαν ο μέσος Αρίτ (Μαρσέιγ) και ο βασικός στόπερ Τιό (Μίλαν). Αποκτήθηκαν ο στόπερ Φαν ντεν Μπεργκ (Λίβερπουλ) αλλά και ο επιθετικος Κάραμαν (Μπεσίκτας).
• Η Στουτγάρδη εντός έδρας δέχεται γκολ για είκοσι-τρία συνεχόμενα ματς.
• Η Σάλκε σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της φέτος έχει τρία Goal/Goal και Over.
• Με γηπεδούχο την Στουτγάρδη δεν υπάρχει ισοπαλία στους τελευταίους έντεκα αγώνες τους (6/0/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Σάλκε. Ευκαιρία για την Στουτγάρδη, ποντάρουμε στον άσο (1.80).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΛΕΙΨΙΑ

Η Αϊντραχτ νίκησε 4-3 την Βέρντερ στην Βρέμη και σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι. Ψάχνει την πρώτη νίκη στην Φρανκφούρτη μετά τον Μάρτιο καθώς δεν έχει τρίποντο για έξι ματς (0/4/2). Μόνιμη απώλεια για τους αετούς ο στόπερ Τουρέ (2 ματς). Παρελθόν ο μέσος Χρούστιτς (Βερόνα).

Η Λειψία έδιωξε το άγχος με την πρώτη νίκη φέτος 2-0 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ ενώ ακολούθησε το 8-0 στο κύπελλο επί της ερασιτεχνικής Οτενσεν. Ο κόουτς Τεντέσκο φανερά ανακουφισμένος με το πρώτο τρίποντο μετά την χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία του συλλόγου. Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Γκουλάτσι, έμεινε με νέο συμβόλαιο ο στόπερ Γκβάρντιολ και αποκτήθηκε ένας ακόμη στόπερ ο Ντιαλό (ΠΣΖ). Τραυματίας είναι ο κεντρικός αμυντικός Κλόστερμαν (1 ματς).
• Η Αϊντραχτ σε τέσσερις αγώνες φέτος μετράει ισάριθμα Goal/Goal.
• Η Λειψία εκτός έδρας δεν έχει νίκη τέσσερις αγώνες και όλοι έχουν λήξει Goal/Goal.
• H Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από την Λειψία (3/4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βελτιωμένες και οι δύο την προηγούμενη αγωνιστική, νίκησαν για πρώτη φορά. Ποντάρουμε σε Goal/Goal και Over (1.95) για δύο ομάδες σαφέστατα καλύτερες επιθετικά από ότι αμυντικά.

Βαθμολογία -

03/09/2022Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 10 4 3 1 0 16 2 14
2 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 10 4 3 1 0 11 3 8
3 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 9 4 3 0 1 7 3 4
4 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 9 4 3 0 1 8 5 3
5 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 9 4 3 0 1 7 4 3
6 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 8 4 2 2 0 7 4 3
7 Μάιντζ Μάιντζ 7 4 2 1 1 4 5 -1
8 Κολωνία Κολωνία 6 4 1 3 0 6 4 2
9 Λειψία Λειψία 5 4 1 2 1 6 5 1
10 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 5 4 1 2 1 10 10 0
11 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5 4 1 2 1 7 11 -4
12 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 3 4 0 3 1 3 4 -1
13 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 3 4 1 0 3 4 6 -2
14 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 3 4 1 0 3 3 8 -5
15 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 2 4 0 2 2 2 6 -4
16 Σάλκε Σάλκε 2 4 0 2 2 4 11 -7
17 Χέρτα Βερολίνου Χέρτα Βερολίνου 1 4 0 1 3 2 6 -4
18 Μπόχουμ Μπόχουμ 0 4 0 0 4 3 13 -10
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr