Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπενφίκα - Μακάμπι Χάιφα, σκοράρουν με άνεση!

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:46

Η Μπενφίκα υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα στην πρώτη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Champions League. 

Champions League: Μπενφίκα - Μακάμπι Χάιφα, σκοράρουν με άνεση!
Μπενφίκα

Tερματίζοντας στην 3η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος τη περασμένη χρονιά, εκκίνησε από τον τρίτο προκριματικό γύρο, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Κοπεγχάγης με δύο νίκες. Στα πλέι οφ, η Μπενφίκα πήρε δύο νίκες κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου και μαζί το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάνει νέα αρχή με τον Ρότζερ Σμιντ στο τιμόνι και βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, μετρώντας 9 νίκες σε ισάριθμους επίσημους αγώνες. Στο τελευταίο της παιχνίδι, πήρε τη νίκη με ανατροπή, και μάλιστα με ένα γκολ στο 90' + 12' από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο Ζοάο Μάριο. Δύσκολο ο όμιλος που της έτυχε, ρεαλιστικά θα προσπαθήσει για τη τρίτη θέση.

Αγωνιστικά νέα

Πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του κομβικού αμυντικού Μοράτο, εκτός λίστας ο εφεδρικός αμυντικός Αλμέιδα. Αμφίβολος δίνεται ο μεσοεπιθετικός Ντράξλερ, δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

Πιθανή ενδεκάδα

Vlachodimos, Álex Grimaldo, N. Otamendi, António Silva, Gilberto, Florentino Luís, E. Fernández, João Mário, Rafa Silva, David Neres, Gonçalo Ramos.

Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι Χάιφα ενεπλάκη σε τρεις διαδοχικές προκριματικές διαδικασίες και τα κατάφερε περίφημα απέναντι σε Ολυμπιακό, Απόλλωνα Λεμεσού και Ερυθρό Αστέρα, για να μπει στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από 12 χρόνια. Είναι μια ομάδα που δουλεύει εξαιρετικά μεσοεπιθετικά, σκοράρει με άνεση και δημιουργεί πολλούς κινδύνους στις αντίπαλες άμυνες. Το ερωτηματικό είναι πόσο θα καταφέρει να αντέξει αμυντικά, εκεί όπου έχει κάποια κενά. Στο τελευταίο επικράτησε 2-1 της Χάποελ Μπερ Σέβα εκτός έδρας με γκολ στο 92' και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 45'. Παρατάχθηκε κανονικά με βασικούς παίκτες, όμως η γενικότερη εικόνα της δεν ήταν ιδιαίτερα καλή.

Αγωνιστικά νέα

Ο βασικός αμυντικός Κορνού χτύπησε στο τελευταίο και είναι αμφίβολος, ενώ ο μέσος – αρχηγός Λαβί ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και δεν είναι εξασφαλισμένη η παρουσία του.

Πιθανή ενδεκάδα

J. Cohen, D. Sundgren, D. Batubinsika, S. Goldberg, D. Haziza, N. Lavi, A. Muhammad, P. Cornud, T. Chery, F. Pierrot, D. David.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.34 5.25 8.25 2.85 1.41 1.74 2.05 1.64 2.12 1.08 1.15 3.2
Μπενφίκα - Μακάμπι Χάιφα / Εκτίμηση

Η Μπενφίκα είναι μια ομάδα που έχει βρει τα πατήματά της και σκοράρει κατά ριπάς, ειδικά εντός έδρας. Από την άλλη, η Μακάμπι έχει ίδια επιθετική φιλοσοφία. Επίσης παρουσιάζει μια αδυναμία στα μετόπισθεν.

Goal/goal & over 2,5 λοιπόν εδώ στο 2.27!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr