Ποδόσφαιρο

Champions League: Σάλτσμπουργκ - Μίλαν, με ψυχολογία και οι δύο!

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:36

Η Μίλαν θα επιχειρήσει την πρώτη της εξόρμηση εκτός έδρας για το Champions League, στην έδρα της πάντα επικίνδυνης Σάλτσμπουργκ. 

Champions League: Σάλτσμπουργκ - Μίλαν, με ψυχολογία και οι δύο!
Σάλτσμπουργκ

Κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα στην Αυστρία και θα βρεθεί για τέταρτη διαδοχική χρονιά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Σάλτσμπουργκ τερμάτισε με χαρακτηριστική άνεση στην κορυφή της περσινής Bundesliga και με την άνοδο της Αυστρίας στο UEFA Ranking πήρε το εισιτήριο για την απευθείας πρόκριση στους ομίλους. Πέρυσι ξεκίνησε από τα προκριματικά, έφτασε στους ομίλους και προκρίθηκε στους «16». Έγινε έτσι η πρώτη ομάδα της χώρας που το καταφέρνει. Δεν είχε και εύκολη αποστολή αφού απέναντί της η κληρωτίδα έβγαλε τη Μπάγερν Μονάχου. Έζησε εφιαλτικές στιγμές μέσα στη Γερμανία και έτσι άδοξα έμεινε εκτός συνέχειας. . Η παρουσία της στην Αυστρία είναι η αναμενόμενη, καθώς έχει έξι νίκες σε επτά ματς και βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας. Το Σάββατο επικράτησε 2-0 της Βάτενς και πήρε μια εύκολη νίκη.

Αγωνιστικά νέα

Οι αμυντικοί Πιοντκόφσκι, Βαν Ντερ Μπρεμπτ υποφέρουν από τραυματισμό και δεν είναι διαθέσιμοι, ωστόσο δεν πρόκειται για απρόοπτα κενά. Εκτός λίστας ο μέσος Τιζανί, δύσκολα ο κομβικός μέσος Σούσιτς.

Πιθανή ενδεκάδα

P. Köhn, A. Ulmer, M. Wöber, O. Solet, A. Dedić, N. Seiwald, M. Kjærgaard, N. Capaldo, D. Kameri, N. Okafor, Fernando.

Μίλαν

Η Μίλαν επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν έπειτα από το 2013-14, ωστόσο δεν ήταν έτοιμη να διακριθεί, αποκλείστηκε από τον όμιλο. Η περασμένη σεζόν, όμως, τη βρήκε αισθητά βελτιωμένη, διαδέχθηκε την Ίντερ στον θρόνο του πρωταθλητή (από το 2011) και με τον Στέφανο Πιόλι να παραμένει στο τιμόνι, καλείται να τιμήσει τη διοργάνωση της οποίας το τρόπαιο έχει κατακτήσει επτά φορές. Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη, αφού σε πέντε αγωνιστικές μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο τελευταίο παιχνίδι της, κέρδισε την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι το Μιλάνου με σκορ 3-2. Η νίκη αυτή μάλιστα ήρθε με μεγάλη ανατροπή. Ο Πιόλι δήλωσε απόλυτα ευτυχισμένος με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του και έκανε λόγο για δυνατότητα νίκης στην Αυστρία.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο δημιουργικός μέσος Αντλί και τα τελευταία αποκτήματα, ο μέσος Βρανκς και ο αμυντικός Τιό. Εκτός ο άλλοτε εμβληματικός φορ Ιμπραΐμοβιτς και ο μπακ Φλορέντσι, δύσκολα ο μέσος Κρούνιτς.

Πιθανή ενδεκάδα

M. Maignan, D. Calabria, F. Tomori, P. Kalulu, T. Hernández, I. Bennacer, S. Tonali, Rafael Leão, De Ketelaere, Junior Messias, O. Giroud.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.9 3.6 1.9 1.91 1.85 1.34 3.15 1.72 2 1.85 1.28 1.27
Σάλτσμπουργκ - Μίλαν / Εκτίμηση

Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Μίλαν των 7 ευρωπαϊκών τίτλων γεμάτη ενθουσιασμό, έχοντας στόχο να περάσει τον όμιλο και να βρεθεί ξανά στους «16» της διοργάνωσης όπως και πέρσι. Η Μίλαν έχει την ψυχολογία της στο ζενίθ, μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Ίντερ.

Το over 2,5 σε τιμές του 1,75 μοιάζει καλή επιλογή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr