Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μεγάλη τιμή για το Παλμέιρας - Ατλέτικο Παραναένσε

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:19

Η ρεβάνς στον βραζιλιάνικο... εμφύλιο για τα ημιτελικά Λιμπερταδόρες έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όσο και η πρόταση...

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μεγάλη τιμή για το Παλμέιρας - Ατλέτικο Παραναένσε

Η Παλμέιρας κοντράρεται με την Ατλέτικο Παραναένσε στη ρεβάνς του βραζιλιάνικου εμφύλιου του Λιμπερταδόρες, αναφορικά με τα ημιτελικά.

Στο πρώτο ματς η Ατλέτικο Παραναένσε επικράτησε 1-0 με το γκολ του Σαντάνα στο 23', ενώ στο 70' είχε αποβολή.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Παλμέιρας

Η Παλμέιρας τα βρήκε σκούρα με την άμυνα της Ατλέτικο Παραναένσε. Το ίδιολ έπαθε και στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, όπου ηττήθηκε με 2-0. Ο Σκολάρι έχει βρει το... κουμπί του τεχνικού της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα.

Κι έτσι ο επαναληπτικός θα είναι δύσκολος για την βερντάο. Που τα δύο τελευταία χρόνια κατέκτησε το Λιμπερταδόρες. Αήττητη με 8 νίκες στα 10 τελευταία εντός στη διοργάνωση. Έχει μια 4άρα, μια 5άρα και μια 8άρα στα 5 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες!

Προέρχεται από το εκτός 2-2 με την Μπραγκαντίνο για το πρωτάθλημα και γενικά αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταίασε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει τιμωρημένος ο χαφ Ντανίλο. Εξέτισε ο σούπερ Σκάρπα (μεσοεπιθετικός).

Ατλέτικο Παραναένσε

Η Ατλέτικο Παραναένσε είχε εξαιρετική τακτική που έπιασε. Και την ίδια αναμένεται να ακολουθήσει ο Σκολάρι, που έχει εμπειρία από τέτοια ματς.

Μάλιστα στο πρώτο ματς από το 70’ και μετά επαιξε και με παίκτη λιγότερο. Έβαλε μόλις δύο γκολ στα 5 τελευταία εκτός στην διοργάνωση, ενώ έχει μόλις 2 νίκες στα 10 πιο πρόσφατα με ισάριθμες ισοπαλίες.

Μάλιστα προέρχεται από το εντός 1-0 εντός με την Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα τονώνοντας περισσότερο την ψυχολογία της. Γενικά με under έβγαλε τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένος ο καλός Μούρα (χαφ). Τιμωρημένος και ο Σκολάρι με τον βοηθό του Πάουλο Τούρα να τον αντικαθιστά στον πάγκο για το ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.38 4.35 8.35 1.74 2.05 1.27 3.65 2.32 1.54 1.07 1.18 2.95
Παλμέιρας - Ατλέτικο Παραναένσε / Εκτίμηση

Αναμένεται ένα σκληρό ματς από πλευράς Ατλέτικο Παραναένσε με μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Η Παλμέιρας έδειξε να έχει προβλήματα σε αυτό. Καλό το ποντάρισμα στο Χ ημίχρονο που είναι στο 2,25. Γενικά πάντως είναι μεγάλες οι πιθανότητες να πάει η πρόκριση στα πέναλτι...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr