Ποδόσφαιρο

Champions League: Σέλτικ - Ρεάλ Μαδρίτης, με προσοχή η "βασίλισσα"!

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:28

Οι "καθολικοί" επιστρέφουν μετά από μία πενταετία στο πάρτι των κορυφαίων, με.. φόρα η αυτοκράτειρα Ρεάλ Μαδρίτης!

Champions League: Σέλτικ - Ρεάλ Μαδρίτης, με προσοχή η

6ος Όμιλος,
22:00, Cosmote Sport 3 HD

Σέλτικ

Η Σέλτικ συμπλήρωσε πενταετία αποχής από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο επιστρέφει δριμύτερη ως πρωταθλήτρια Σκωτίας. Ο εθνικός συντελεστής της επέτρεψε να γλιτώσει τα προκριματικά, διαδικασία η οποία επεφύλασσε δράμα για τέσσερα συναπτά καλοκαίρια. Προκύπτει ενθουσιασμός στην ομάδα του Άγγλου Ποστέκογλου, η οποία το Σάββατο διέλυσε (4-0) την «αιώνια αντίπαλο» Ρέιντζερς στο «Σέλτικ Παρκ».

Προελαύνει

Eχει μόνο νίκες έπειτα από έξι αγωνιστικές, άφησε στο «-5» τους «τζερς» και όλα δείχνουν ότι και φέτος έχει τον πρώτο λόγο αναφορικά με τον τίτλο. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτά τα έξι ματς σημείωσε 25 γκολ και ενώ ενδιάμεσα διέλυσε και τη Ρος Κάουντι (4-1 εκτός έδρας) για το Λιγκ Καπ. Εξαιρετική η επιθετική λειτουργία των Κελτών, τους επιτρέπει να «ορέγονται» την πρώτη δυάδα στο γκρουπ. Κανονικά υπολογίζεται ο.. φουριόζος επιθετικός Φουρουχάσι όμως αναμένεται να ξεκινήσει ο Γιακουμάκης. Νοκ άουτ ο στόπερ Στάρφελτ, αμφίβολος ο στόπερ Γουέλς.

Πιθανή ενδεκάδα: Χαρτ – Γιουράνοβιτς, Κάρτς-Βίκερς, Γιέντς, Τέιλορ – Ο’Ράιλι, ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε – Αμπάντε, Γιακουμάκης, Ζότα

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε κάθε πρόβλεψη την περασμένη σεζόν, κατακτώντας την ευρωπαϊκή κορυφή για 14η φορά στην ιστορία της. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρέθηκε σε θέση αποκλεισμού και στις τρεις νοκ άουτ δοκιμασίες με Τσέλσι, Παρί και Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο στην τελική ευθεία κάθε ματς μεταμορφωνόταν και τις… κατασπάραζε. «Έντυσε» τον ευρωπαϊκό θρίαμβο με την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και το ισπανικό Σούπερ Καπ, εξαιρετική σεζόν.

5/5

Ούτε στο φετινό ξεκίνημα η απόδοσή της κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο σε τέσσερα ματς (τα τρία εκτός έδρας) έχει το απόλυτο των βαθμών και βρίσκεται στην κορυφή. Το Σάββατο νίκησε 2-1 εντός την Μπέτις, πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, κρατάει πίσω της την Μπαρτσελόνα. «Πέντε στα πέντε» σε επίσημα ματς, καθώς στις 10/8 κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης (2-0 την Αϊντραχτ). Εκτός οι εφεδρικοί αμυντικοί Οντριοθόλα και Βαγέχο, ωστόσο ο επίσης αναπληρωματικός (και πολύ πιο έμπειρος) αμυντικός Νάτσο είναι διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα: Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Αλάμπα – Μόντριτς, Τσουαμενί, Κρόος – Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 4.25 1.64 2.5 1.51 1.58 2.32 1.52 2.35 2.18 1.22 1.2
Σέλτικ - Ρεάλ Μαδρίτης / Εκτίμηση

Απόλυτο φαβορί βεβαίως η Ρεάλ, με το διπλό να παίρνει συνεχώς παιχνίδι έχοντας υποχωρήσει στο 1.70. Η Σέλτικ δείχνει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, μπορεί να βρει δίχτυα και απόψε συνεπώς πάμε στο combo διπλού με γκολ-γκολ στο πλουσιοπάροχο 3.15!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr