Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπαρτσελόνα – Πλζεν, άνετα οι Καταλανοί!

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:08

Η ομάδα του Τσάβι έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην πρωταθλήτρια Τσεχίας και θα ποντάρουμε στην εκτελεστική δεινότητα του Λεβαντόφσκι.

Champions League: Μπαρτσελόνα – Πλζεν, άνετα οι Καταλανοί!

22:00, Cosmote Sport 3

Μπαρτσελόνα

H Μπαρτσελόνα που αποκλείστηκε πέρσι στην φάση των ομίλων δεν υπάρχει πια. Με την ανοχή της UEFA, η οποία τώρα ζητάει επιπρόσθετα οικονομικά στοιχεία για να διερευνήσει τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, ενισχύθηκε και αφήνει υποσχέσεις! Η προσθήκη του Λεβαντόβσκι από μόνη της είναι αρκετή για να τρομάξει αντιπάλους ενώ αποκτήθηκαν και οι Ραφίνια, Κουντέ, Κεσιέ, Κρίστενσεν, Μπεγερίν, Αλόνσο πιθανότατα στο καλύτερο μεταγραφικό καλοκαίρι των μπλαουγκράνα στην ιστορία. Στο πρωτάθλημα είναι ήδη η ομάδα που πιέζει πιο ψηλά στο γήπεδο από όλες και αυτή που αλλάζει τις περισσότερες πάσες. Είχε ματς εκτός έδρας με την Σεβίλλη, νίκησε για πλάκα 3-0 και παρέμεινε αήττητη (3/1/0).

Με αλλαγές
Οι Μπεγερίν και Αλόνσο, τα πιο πρόσφατα αποκτήματα των μπλαουγκράνα ήταν εκτός με την Σεβίλλη, ενώ κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν υπολογίζονται και για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα όπου ο Τσάβι αναμένεται να φρεσκάρει την αρχική ενδεκάδα. Εκτός και ο αναπληρωματικός μέσος Πιάνιτς.

Πιθανή σύνθεση: Τερ Στέγκεν – Σ. Ρομπέρτο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Αλμπα – Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Κεσί – Φ. Τόρες, Λεβαντόφσκι, Ανσου Φάτι

Βικτόρια Πλζεν

Πάντα είναι ωραίο να συμμετέχεις στο Champions League και σίγουρα είναι ακόμη πιο ωραίο η κληρωτίδα να σου έχει φερθεί όμορφα. Στην περίπτωση των Τσέχων η κλήρωση ήταν εφιάλτης και μοιάζει απίθανο να διεκδικήσουν κάτι από έναν όμιλο με Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου. Οι πρωταθλητές Τσεχίας επέστρεψαν στους ομίλους μετά από μια τετραετία μετά από δύο προκρίσεις με Σέριφ Τίρασπολ και Καραμπάγκ, σχετικά εύκολη διαδρομή. Είναι η τέταρτη συμμετοχή των Τσέχων στους ομίλους και στα προηγούμενα δεκαοκτώ ματς έχουν πετύχει μόλις τέσσερις νίκες. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας είναι πρωτοπόρος και αήττητη μετά από έξι παιχνίδια. Νίκησε με 1-0 εκτός έδρας την Σλόβαν Λίμπερετς

Με ερωτηματικά
Αμφίβολος δίνεται ο βασικός μέσος Κόπιτς (11 ματς/3 γκολ/1 ασίστ), ενώ ερωτηματικό συνοδεύεοι και την ετοιμότητα του βασικού επιθετικού Κλίμεντ (8 ματς/5 γκολ) ο οποίος έχει προπονηθεί ελάχιστα μετά από τραυματισμό.

Πιθανή σύνθεση: Στάνεκ – Χάβελ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Γιεμέλκα – Κάλβαχ, Μπούχα – Σικόρα, Βλκάνοβα, Μοσκέρα – Χόρι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.1 10.75 17.5 3.8 1.25 2.12 1.7 2.57 1.44 1.01 1.03 9.25
Μπαρτσελόνα - Βικτόρια Πλζεν / Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα για τον νικητή και ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορες τις και θα δοκιμάσουμε την τύχη μας σε ειδικές επιλογές. Ρισκάρουμε στον Λεβαντόφσκι να ανοίξει το σκορ στο 2.25.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr