Ποδόσφαιρο

Champions League: Νάπολι - Λίβερπουλ, σκοράρουν εύκολα!

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:20

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της βραδιάς, Νάπολι και Λίβερπουλ κοντράρονται στη πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Champions League: Νάπολι - Λίβερπουλ, σκοράρουν εύκολα!
Νάπολι

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, η Νάπολι βρίσκεται και πάλι στους ομίλους του Champions Legue. To πάλεψε τη περσινή χρονιά μέχρι τέλους για τον τίτλο της Seria A, όμως δεν άντεξε στη πίεση και στην ανωτερότητα της Μίλαν. Εν τέλει τερμάτισε στη 3η θέση και έτσι βρίσκεται εδώ απόψε. Στον πάγκο της συνεχίζει ο Σπαλέτι ο οποίος προσπάθησε να καλύψει τα κενά του ρόστερ. Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, παραμένει αήττητη με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 5 αγωνιστικές. Στο τελευταίο της νίκησε στο ντέρμπι τη Λάτσιο με σκορ 2-1, και επανήλθε στις νίκες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες.

Αγωνιστικά νέα

Ενοχλήσεις είχε ο φορ Οσίμχεν, και έτσι είναι αμφίβολος για σήμερα. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μέσος Ντέμε.

Πιθανή ενδεκάδα

Meret, Mário Rui, Kim Min-Jae, Rrahmani, Di Lorenzo, Zieliński, Lobotka, Zambo Anguissa, Kvaratskhelia, Raspadori, Politano.

Λίβερπουλ

Δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια τη περασμένη χρονιά και έτσι τερμάτισε στη 2η θέση. Εκτός αυτού, έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής του Champions League αλλά δεν τα κατάφερε. Λύγισε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι έχασε ακόμη έναν τελικό. Είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης αλλά η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε και θα έλεγε κανείς πως δεν τρομάζει. Στο Νησί έχει μαζέψει μόλις 9 πόντους σε 6 αγώνες, με το τελευταίο της παιχνίδι να μένει στο 0-0 στο ντέρμπι του Μερσεσάιντ, με αντίπαλο την Έβερτον. Χρειάζεται ένα καλό ξεκίνημα στην Ευρώπη όπως και μια αγωνιστική ανάκαμψη, πριν χαθεί και άλλο έδαφος.

Αγωνιστικά νέα

Μακρόχρονα λείπουν οι Κονατέ , Κέλεχερ , Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Προπονήθηκε ο Αλκάνταρα και επέστρεψε στην αποστολή. Χτύπησε ο Καρβάλιο στο προηγούμενο παραμένει αμφίβολος, ενώ εκτός είναι και ο Χέντερσον.

Πιθανή ενδεκάδα

Alisson, T. Alexander-Arnold, J. Matip, V. van Dijk, A. Robertson, H. Elliott, Fabinho, Arthur, Mohamed Salah, D. Núñez, Diogo Jota.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.75 3.65 1.92 2.2 1.64 1.48 2.6 1.55 2.3 1.88 1.25 1.28
Νάπολι - Λίβερπουλ / Εκτίμηση

Η Λίβερπουλ είναι ποιοτική ομάδα, όμως δεν έχει βρει τα πατήματά της. Η Νάπολι έχει ξεκινήσει δυνατά και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Σε πρώτο πλάνο το goal/goal & over 2,5 σε τιμή του 1.90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr