Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Η διάθεση της Φλαμένγκο

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:54

Η ρεβάνς για τα ημιτελικά κόντρα στην Βελέζ είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά η βραζιλιάνικη ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το παιχνίδι με τα γκολ έχει την λογική του

Κόπα Λιμπερταδόρες: Η διάθεση της Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο υποδέχεται την Βελέζ σε ρεβάνς για τα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Στην πρώτη αναμέτρηση επιβλήθηκε με 4-0 και κρατάει το εισιτήριο πρόκρισης στον τελικό στα χέρια της. Κάτι που θα κάνει για δεύτερη σερί χρονιά.

Τα γκολ στο υπέρ της 4-0 στο πρώτο ματς έβαλαν οι Πέντρο (32', 61', 83'), Ριμπέιρο (45'+1).

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Φλαμένγκο

Το σκορ τα λέει όλα για την εμφάνιση της Φλαμένγκο στην πρώτη αναμέτρηση. Και στην ρεβάνς τα πάντα έχουν να κάνουν με την διάθεση της. Δηλαδή πως θα δει το ματς η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Βραζιλίας.

Εξαιρετική στα 11 ματς που έδωσε φέτος στη διοργάνωση με 10 νίκες, 1 ισοπαλία.


Παίζοντας με ρεζέρβες έφερε 1-1 εντός με τη Σεαρά για το πρωτάθλημα η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ. Εκεί όπου είναι αήττητη στα 9 τελευταία της με 7 νίκες. Μια ήττα έχει στα τελευταία 20 σε όλες τις διοργανώσεις.

Αμφίβολος ο εξτρέμ Αρασκαέτα. Τραυματίας παραμένει ο επιθετικός Μαρίνιο.

Βελέζ Σάρσφιλντ
Η Βελέζ δεν είχε λύσεις στα προβλήματα που της έβαλε ο αντίπαλος. Και δεν θα μπορούσε αφού η Φλαμένγκο είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω από την ίδια. Και θα πρέπει να είναι προσεκτική στην ρεβάνς.
Η συντριβή δημιούργησε και άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια. Πάντως έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες στα 4 τελευταία που έδωσε στην Βραζιλία για το Λιμπερταδόρες.
Με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στη διοργάνωση. Πέρσι ηττήθηκε με 3-2 εντός από την Φλαμένγκο για την φάση των ομίλων κι έφερε 0-0 στο εκτός έδρα ματς.
Προέρχεται από την ήττα 1-0 από την Νιούελς εντός για το πρωτάθλημα όπου απογοητεύει, με τους οπαδούς να γιουχάρουν την διοίκηση, πήγαν στα γραφεία για διαμαρτυρία μετά το ματς. Πιθανότατα αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του Μεδίνα στον πάγκο της.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.28 5.35 9.5 2.27 1.61 1.47 2.62 2.02 1.7 1.06 1.15 3.55
Φλαμένγκο - Βελέζ Σάρσφιλντ / Εκτίμηση

Το θέμα είναι πως θα δει η Φλαμένγκο το παιχνίδι. Αναμφίβολα θα θέλει να προσφέρει θέαμα στους φίλους της. Και να δείξει πως φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Το over 2,5 γκολ είναι στο 1,80. Αν συνδυαστεί με τον άσο πάει και στο 2,02.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr