Ποδόσφαιρο

Europa League: Ομόνοια - Σέριφ Τίρασπολ, με στόχο τη 3η θέση!

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:53

Aκόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι έτοιμη να ζήσει η Κύπρος, με την Ομόνοια να υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Σέριφ. 

Europa League: Ομόνοια - Σέριφ Τίρασπολ, με στόχο τη 3η θέση!
Ομόνοια

Η Ομόνοια έκανε την υπέρβαση και ξεπέρασε το εμπόδιο της Γάνδης με δύο νίκες. Έτσι βρίσκεται απόψε εδώ, σε έναν όμιλο που μοιάζει αρκετά δύσκολος για την ίδια και ρεαλιστικά η τρίτη θέση θα είναι ο στόχος της ομάδας. Με μία νίκη και μία ήττα άρχισε το πρωτάθλημα. Στο πιο πρόσφατο, επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ Λάρνακας εντός έδρας σε ένα εκρηκτικό ντέρμπι. Σκόραρε στα τελευταία λεπτά για να καταφέρει να κλέψει το τρίποντο.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολος είναι ο φορ Μάταβζ. Επιστρέφει ο νεοφερμένος Κασάμα, όπως και ο χρήσιμος Παναγιώτου. Εκτός ο Κακουλλής. Τελευταίες προσθήκες ο Ιρανός επιθετικός Ανσαριφάρντ (πέρυσι στην AEK), ο αριστερός μπακ Κίτσος (δανεικός από Ολυμπιακό) και ο έμπειρος Αγγλος επιθετικός Χούπερ.

Σερίφ Τιρασπόλ

Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας Σερίφ Τίρασπολ άρχισε την ευρωπαϊκή της περιήγηση από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου απέκλεισε διαδοχικά Ζρίνσκι Μόσταρ και Μάριμπορ όμως δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα με την Βικτόρια Πλζεν γνωρίζοντας δύο ήττες. Βεβαίως και η συμμετοχή στους ομίλους Γιουρόπα Λιγκ, μετά την πρόκριση με δραματικό τρόπο επί της Πιούνικ Ερεβάν (στα πέναλτι), αποτελεί επιτυχία. Φυσικά υπάρχει φιλοδοξία για κάτι παραπάνω, αφού υπάρχει σχετικό υλικό. Στο πρωτάθλημα πέρασε άνετα από την έδρα της Ντάτσια Μπουικάνι (0-2), τέταρτο τρίποντο στο αήττητο ξεκίνημα έξι αγωνιστικών.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός λίστας έμειναν οι Μπότος και Ευαγγέλου , καθώς και οι Αμπρί, Πέτρο , Άντο , Γιανσάνε και Τέχα. Μέσα ο Περναμπούκο και ο νεοφερμένος Βισέου.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 2.95 3.4 1.45 2.65 1.14 5.35 2.15 1.62 1.32 1.38 1.6
Ομόνοια - Σερίφ Τιρασπόλ / Εκτίμηση

Αρκετά συμπαγής αμυντικά η Σέριφ, όπως και οι Κύπριοι, με εξαίρεση το τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Δεν αναμένεται να ανοίξει ιδιαίτερα το ματς. Ο πρώτος λόγος στο Under 2,5 στο 1.65.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr