Ποδόσφαιρο

Conference League: Goal και combo σε μια τριάδα επιλογών!

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:48

Μια δυνατή τριάδα από τα παιχνίδια του Conference League από tostoixima.gr. 

Conference League: Goal και combo σε μια τριάδα επιλογών!

ΝΙΣ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Βρίσκεται στους ομίλους, αφού κατάφερε στα πλέι οφ να αποκλείσει με δυσκολία τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς. Η Νις συνεχίζει την ασταθή πορεία της, καθώς έχασε 1-0 από τη Μονακό για το γαλλικό πρωτάθλημα. Μία νίκη σε 6 παιχνίδια έχει και βρίσκεται στην 17η θέση. Νιώθει πίεση ο τεχνικός Λουσιέν Φαβρ που το καλοκαίρι αντικατέστησε τον Γκαλτιέ. Μεγάλο του πρόβλημα φυσικά η άμυνά του, αφού μόλις σε ένα παιχνίδι έχει καταφέρει να την κρατήσει απαραβίαστη. Έχει κάποια αγωνιστικά θεματάκια.

Επικράτησε της Φεχέρβαρ με σκορ 3-0 στη ρεβάνς και «έσβησε» το 0-1 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι της Ουγγαρίας. Έτσι επιστρέφει μετά από τη σεζόν 2017-18 και πάλι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η χρονιά δεν ξεκίνησε ιδανικά πάντως για την ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ. Αποκλείστηκε νωρίς από το κύπελλο, όμως στο πρωτάθλημα έχει δείξει καλό πρόσωπο. Σε πέντε αγωνιστικές έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και παραμένει αήττητη. Είναι μια δουλεμένη ομάδα, έχει βρει μια σταθερότητα και θα ψάξει το βήμα παραπάνω. Είναι καλή και επιθετικά και αμυντικά.

Εκτίμηση: H Νις ψάχνεται ακόμα ενώ η Κολωνία είναι δεμένη ομάδα. Σωστό το σετ αποδόσεων, θα πάω με κάλυψη και το 2X & over 1,5 (1.93).

ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Δεν κατάφερε να δείξει κάτι καλό απέναντι στη Μάλμε για τα προκριματικά του Europa League η Σίβασπορ, και έτσι δίκαια έχασε και βρίσκεται απόψε εδώ. Θέλει να προχωρήσει και δείξει κάτι καλύτερο από τη τελευταία της παρουσία στην Ευρώπη, αλλά έχει τύχει και σε δύσκολο όμιλο, οπότε τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Δεν έχει γευτεί ακόμα τη νίκη στο πρωτάθλημα αφού σε 5 αγωνιστικές έχει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του τεχνικού Ριζά Τσαλιμπάι πάντως. Εκτός λίστας ο τραυματίας στόπερ Καμαρά, και οι μέσοι Κοφί, Γιγκιτέρ.

Κατάφερε και πήρε την πρόκριση επί της αξιόμαχης αλλά άπειρης Ράκοβ. Γνωστή στα ευρωπαϊκά δρόμενα, και φυσικά διαθέτει εμπειρία. Στο πρωτάθλημα φυσικά έχει καλή απόδοση και προελαύνει στη πρώτη θέση, με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε 7 αγωνιστικές. Στο τελευταίο της έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σλόβατσκο.

Εκτίμηση: Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Σίβασπορ, ενώ η Σλάβια μοιάζει πιο έτοιμη. Θα σκοράρει αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να κρατήσει αμυντικά. Goal/goal (1.87).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βίμποργκ και κατάφερε να μπει στους ομίλους. Πέρυσι έφτασε έως τα ημιτελικά του UEL. Ελπίζει ότι μπορεί και φέτος να προχωρήσει στην Ευρώπη. Βέβαια δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά και ψάχνει ακόμα τα πατήματά της. Χαρακτηριστικό πως έχει 4 ήττες μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο τελευταίο της έχασε με ανατροπή στην έδρα της Τσέλσι, αν και κρατούσε το θετικό αποτέλεσμα στα χέρια της μέχρι το τέλος. Σήμερα ίσως λειτουργήσει μια διαδικασία ροτέισον.

Επιστρέφει σε ευρωπαϊκούς ομίλους έπειτα από μία πενταετία και δη τη σεζόν 2017-2018. Πέρασε μετά κόπων και βασάνων για να βρεθεί σήμερα εδώ, αφού έπαιξε 6 αγώνες στα προκριματικά. Τελικά είναι εδώ και θέλει να πραγματοποιήσει ένα καλό ταξίδι. Βέβαια μπαίνει στα δύσκολα σήμερα αλλά θα το παλέψει. Αναβλήθηκε το ντέρμπι πρωταθλήματος με την Κλουζ προκειμένου οι δύο ομάδες να προετοιμαστούν καλύτερα για τα ευρωπαϊκά ματς. Έτσι, αισίως, είναι χωρίς αγώνα από την ήττα με 3-1 από τη Φαρούλ στις 31 Αυγούστου. Δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα «τρέχοντας» με 1-4-2 και 2 ματς λιγότερα ούσα στο -14 από την πρωτοπόρο Ραπίντ.

Εκτίμηση: Ασταθείς και οι δύο ομάδες. Ψάχνονται ακόμα αλλά η Γουέστ Χαμ έχει τον πρώτο λόγο μέσα στην Αγγλία. Θα ρισκάρω με το goal/goal στο 2.15.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr