Ποδόσφαιρο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Θα ανοικτεί η Σάο Πάολο

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:01

Ο Βραζιλιάνικος... εμφύλιος Η ρεβάνς του βραζιλιάνικου... εμφύλιου της Σάο Πάολο με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε για τα ημιτελικά της διοργάνωσης έχει ενδιαφέρον στα γκολ.

Κόπα Σουνταμερικάνα: Θα ανοικτεί η Σάο Πάολο

Η Σάο Πάολο κοντράρεται με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε για τα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα. Πρόκειται για βραζιλιάνικη κόντρα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο πρώτο ματς η Ατλέτικο επικράτησε 3-1. Τα γκολ της έβαλαν οι Ζορζίνιο (11'), Σάιλον (56'), Λέο Περέιρα (78'). Η Σάο Πάολο σκόραρε με τον Λουτσιάνο στο 23'.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Σάο Πάολο

Η Σάο Πάολο δεν το περίμενε, δεν είχε μελετήσει καλά το ματς, ίσως να... υπνωτίστηκε και από το γεγονός πως η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, έλεγε συνέχεια πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα.

Κι έτσι ηττήθηκε με ένα σκορ που της βάζει δύσκολα αν και μπορεί να κάνει την ανατροπή. Η προϊστορία στο ίδιο γήπεδο, σε ματς πρωταθλήματος, όμως ανάμεσα στις δύο ομάδες φέρνει μεγάλα σκορ!

Με νίκες έχει βγάλει τα 6 τελευταία εντός στην διοργάνωση. Παίζοντας με ρεζέρβες η ομάδα του Σένι έβγαλε με 1-1 το εκτός με την Κουϊαμπά για το πρωτάθλημα. Δύο ισοπαλίες έχει στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Αμφίβολος ο επιθετικός Λουτσιάνο που έχει βάλει 12 γκολ στα τελευταία 17 του παιχνίδια. Παραμένουν τραυματίες οι Άντερσον (χαφ), Αρμπολέδα (αμυντικός). Τιμωρημένος ο Γκόμες (χαφ).

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε δεν είχε κάτι να χάσει, έπαιξε ελεύθερα, της βγήκε η τακτική κι έτσι είναι μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία. Να βρεθεί σε τελικό λατινοαμερικάνικης διοργάνωση, κάτι που δεν έχει πετύχει στην ιστορία της.

Πάντως στο πρωτάθλημα οδεύει προς υποβιβασμό κι εκεί ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος. Στο ματς με την Σάο Πάολο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Εντουάρντο Μπαπτίστα.

Ο έμπειρος τεχνικός στο ντεμπούτο του για το πρωτάθλημα είδε την ομάδα του να χάνει 2-0 εντός από την Ατλέτικο Μινέιρο. Ήταν η 2η σερί πρωταθλήματος και προηγήθηκε 3άδα αήττητη με 1 νίκη.

Με under έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στο Σουνταμερικάνα έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία. Εξέτισε ο μέσοεπιθετικός Λουίς Φερνάντο. Παραμένει τραυματίας ο τερματοφύλακας Πάουλο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.35 4.85 8 2.12 1.7 1.41 2.82 1.95 1.75 1.08 1.15 3.05
Σάο Πάολο - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε / Εκτίμηση

Το over 2,5 γκολ είναι στο 1,90 και αξίζει το ποντάρισμα. Η Σάο Πάολο δεδομένα θα ανοιχτεί για να σκοράρει πρώτη. Και να μεταφέρει πίεση στον αντίπαλο. Η Ατλέτικο από την μεριά της παίζει χωρίς άγχος και αυτό την βοηθάει, αν και τώρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr