Ποδόσφαιρο

Champions League: Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν, νίκη της Παρί με combo!

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:54

Η Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στο Ισραήλ, και θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της στον όμιλο. 

Champions League: Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν, νίκη της Παρί με combo!
Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι Χάιφα γνώριζε από την αρχή πως δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη φορμαρισμένη Μπενφίκα, και όπως αποδείχθηκε δεν τα κατάφερε. Κράτησε για ένα ημίχρονο, κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, όμως στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε 5 λεπτά έχασε τον έλεγχο και όλο το ματς ουσιαστικά. Στόχος της ομάδας φυσικά σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο να μην τερματίσουν τελευταίοι, αλλά όπως φαίνεται μάλλον δεν θα το αποφύγουν. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 3-1 τη Νες Ζιόνα και προελαύνει στη κορυφή της βαθμολογίας με το 4χ4.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολος ο μέσος Μοχάμεντ, και ο εφεδρικός φορ Ποντγκορεάνου. Εκτός οι Γιάμπερ και Ραζ Μέιρ.

Πιθανή ενδεκάδα

Cohen, Cornud, Goldberg, Seck, Batubinsika, Sundgren, Chery, Lavi, Muhammad, Pierrot, David.

Παρί Σεν Ζερμέν

Ξεκίνημα με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ για την Παρί, αφού επικράτησε σχετικά εύκολα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Πρωταγωνιστής ο Γάλλος άσος Εμπαμπέ, που σκόραρε δις. Γενικά έλεγχε το ματς, και παρόλο που δέχθηκε τη μείωση στο σκορ δεν αγχώθηκε και παρά μόνο σε μία φάση. Έδειξε όμως σε γενικές γραμμές πως βρίσκεται δύο ταχύτητες πάνω από την αντίπαλό της και πως αυτή θα είναι το αφεντικό του ομίλου. Για το πρωτάθλημα επικράτησε επί της Μπρεστ με 1-0, σε ένα ματς που δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, και έπαιξε τόσο όσο για να κερδίσει. Ο Γκαλτιέ δεν πραγματοποίησε ροτέισον, και δέχθηκε τη κριτική για αυτό το γεγονός.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίστηκε ο Κιμπεμπέ και θα μείνει εκτός. Εκτός και ο βασικός Ρενάτο Σάντσες με πρόβλημα στον προσαγωγό. Εκτός και ο αναπληρωματικός Κέιλορ Νάβας. Στην αποστολή οι νεαροί Μπιτσιαμπού και Εμερί.

Πιθανή ενδεκάδα

Donnarumma, Sergio Ramos, Danilo Pereira, Marquinhos, Hakimi, Vitinha, Verratti, Mendes, Messi, Neymar, Mbappé.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
11 7 1.21 3.4 1.3 1.97 1.8 1.7 2.02 4.35 1.12 1.05
Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν / Εκτίμηση

Δεν νομίζω πως είναι στο χέρι της Μακάμπι, όσο σφιχτά και αν παίξει σήμερα. Οι Παριζιάνοι έχουν τον πρώτο λόγο και θα το δείξουν στο γήπεδο.

Θα επιλέξω το 2 & under 4,5 στο 1.72.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr