Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Τα μεγάλα σκορ της Φλαμένγκο

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:45

Η ρεβάνς της Φλαμένγκο με τη Σάο Πάολο για τα ημιτελικά έχει ενδιαφέρον αναφορικά με τα γκολ

Κύπελλο Βραζιλίας: Τα μεγάλα σκορ της Φλαμένγκο

Η πρώτη ομάδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο του κυπέλλου στην Βραζιλία, θα γίνει γνωστή απόψε. Η Φλαμένγκο υποδέχεται την Σάο Πάολο στο Μαρακανά.

Στο πρώτο ματς η Φλαμένγκο νίκησε 3-1 με γκολ των Γκόμες (12'), Γκαμπιγκόλ (67'), Έβερτον (94'). Η Σάο Πάολο σκόραρε με τον Νέστορ στο 79'.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Φλαμένγκο

Δυνατή η Φλαμένγκο και στο πρώτο ματς, παρά το γεγονός πως έγινε εν μέσω μάχης στο πρωτάθλημα και στο Λιμπερταδόρες. Με no goal έχει βγάλει τα 5 τελευταία εντός στο κύπελλο έχοντας 3 νίκες και μια ισοπαλία.

Την περασμένη εβδομάδα προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Εκεί όπου τέλη Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Παραναένσε.

Προέρχεται από το εκτός 1-1 με την Γκοϊάς για το πρωτάθλημα, χάνοντας σημαντικό έδαφος για τον τίτλο. Στα τελευταία 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει μια ήττα. Γυρίζουν από τιμωρία, σε σχέση με το τελευταίο της ματς, οι σούπερ επιθετικοί Γκαμπιγκόλ, Πέντρο.

Σάο Πάολο

Η Σάο Πάολο θα πάει σε μια δύσκολη έδρα. Φέτος ηττήθηκε εκεί με 3-1 για το πρωτάθλημα. Πέρσι ξανά για το πρωτάθλημα γνώρισε τη συντριβή με 5-1. Γενικά συναντάει προβλήματα στο Μαρακανά.

Το θέμα είναι πως έχει δώσει πολλά συνεχόμενα ματς και δεν έχει το ανάλογο ρόστερ με την Φλαμένγκο για να καταφέρει. Την περασμένη εβδομάδα πήρε πρόκριση στον τελικό του Σουνταμερικάνα, σε μια μεγάλη επιτυχία.

Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στο κύπελλο.

Προέρχεται από το 1-1 εντός με την Κορίνθιανς σε ντέρμπι για το πρωτάθλημα. Γενικά έχει μια νίκη στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένουν τραυματίες οι Γκόμες (χαφ), Κάιο (χαφ), Αρμπολέδα (αμυντικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.55 4 5.25 2.05 1.72 1.4 2.8 1.77 1.94 1.14 1.2 2.32
Φλαμένγκο - Σάο Πάολο / Εκτίμηση

Ο άσος σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ είναι στο 2,37. Εξαιρετική η Φλαμένγκο και με επίθεση που βγάζει μάτια. Εξαρτάται από το αν παρουσιάσει τον καλό της εαυτό. Δεν έχει λόγο να μην το κάνει για να βρεθεί σε δεύτερο τελικό φέτος. Καθώς έχει προκριθεί σε αυτό του Λιμπερταδόρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr