Ποδόσφαιρο

Europa League: Ντιναμό Κιέβου - ΑΕΚ Λάρνακας, θέλουν βαθμούς αμφότερες!

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:52

Ντιναμό και ΑΕΚ ψάχνουν τους πρώτους τους ευρωπαϊκούς βαθμούς, ώστε να μπουν και αυτές στη διεκδίκηση της πρόκρισης. 

Europa League: Ντιναμό Κιέβου - ΑΕΚ Λάρνακας, θέλουν βαθμούς αμφότερες!
Ντιναμό Κιέβου

H Ντιναμό Κιέβου ξεκίνησε με το αριστερό τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού ηττήθηκε μέσα στη Τουρκία από τη Φενέρ με σκορ 2-1. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν άφαντη, δέχθηκε πολύ πίεση και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε το γκολ. Βέβαια βρήκε την ισοφάριση στη συνέχεια, όμως μοιραία δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του ματς και έτσι επήλθε η ήττα. Στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, κατάφερε πάντως να φτάσει στην πρώτη της νίκη για φέτος, επικρατώντας με 1-0 της αδύναμης Λβιβ. Ο κόουτς Λουτσέσκου τόνισε πως η νίκη στο αποψινό ματς είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να διατηρηθεί ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός θα μείνουν ο βασικός γκολκίπερ Μπούστσαν και ο μέσος Σαπαρένκο. Τραυματίες συνεχίζουν ο στόπερ Ποπόφ, ο φορ Σουπριάχα και ο αριστερός μπακ Κόστεβιτς. Δύσκολα θα προλάβει και ο φορ Μπεσεντίν. Στο ματς με τη Λβιβ τραυματίστηκε και ο μέσος Σεπέλεφ, εκτός λογικά και αυτός.

Πιθανή ενδεκάδα

Boyko, Kędziora, Burda, Syrota, Dubinchak, Sydorchuk, Andrievskyi, Tsygankov, Harmash, Kabaev, Buyalskyi.

ΑΕΚ Λάρνακας

Την ίδια μοίρα είχε με την αποψινή της αντίπαλο και η ΑΕΚ Λάρνακας. Προσπάθησε έντονα να κοντράρει τη Ρεν, και παρόλο που έχανε κατάφερε και ισοφάρισε. Μέχρι ένα σημείο το παιχνίδι ήταν στα ίσια, αλλά από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο όταν έκανε την εμφάνισή της η κούραση, οι Κύπριοι υποχώρησαν. Το γκολ της νίκης για τους Γάλλους ήρθε στο 94', σε μία ανύποπτη φάση. Έτσι έχασε μέσα από τα χέρια της τον βαθμό της ισοπαλίας. Την Κυριακή πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ύστερα από 3 αγωνιστικές.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός λίστας οι Κάσας, Ρομό, Ασάντε. Μόνιμα εκτός οι Μπρούνο Γκάμα και Παρασκευάς.

Πιθανή ενδεκάδα

Pirić, Rosales, Miličević, Tomović, García, Faraj, Luís Gustavo, Oier, Gyurcsó, Altman, Olatunji.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.75 3.55 4.75 1.77 2.02 1.25 3.75 1.92 1.78 1.18 1.28 2.05
Ντιναμό Κιέβου - ΑΕΚ Λάρνακας / Εκτίμηση

Αμφότερες προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα και αυτομάτως το αποψινό αποκτά κομβικό χαρακτήρα. Εκτός έδρας η Λάρνακα σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία. Mε το goal/goal θα πάμε λοιπόν στο 1.88.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr