Ποδόσφαιρο

Europa League: Φέγενορντ – Στουρμ Γκρατς, combo στο 2.60!

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:02

Οι Ροτερντάμερς έχουν τον πρώτο λόγο αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι ανταγωνιστικοί φέτος και μπορούν να αβαντάρουν ποντάρισμα τερμάτων.

Europa League: Φέγενορντ – Στουρμ Γκρατς, combo στο 2.60!
Φέγενορντ

Η Φέγενορντ παρουσιάστηκε αποκαρδιωτική αμυντικά στην «αιώνια» πόλη, είχε δεχτεί τρία τέρματα μέχρι το 28’ και παρότι βελτιώθηκε στο τελευτάιο ημίωρο, γνώρισε την ήττα από την Λάτσιο. «Προσγείωση» η βαριά ήττα για τους φιλοδοξους φέτος Ροτερντάμερς που μετά την παρουσία στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ έχουν ανεβάσει τον πήχη. Την Κυριακή δεν δυσκολεύτηκε πάντως να επικρατήσει της Σπάρτα (3-0) στο ντέρμπι του Ρότερνταμ και συνεχίζει την καταδίωξη του πρωτοπόρου Αγιαξ στο πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Χωρίς Χερτράουντα
Δεν υπολογίζεται ο βασικός αμυντικός Χερτράουντα, εκτός και ο συνήθως βασικός μέσος Σιμάνσκι που έχασε τα δύο τελευταία ματς.

Πιθανή σύνθεση: Μπάιλοου – Πέντερσεν, Τράουνερ, Χάντσκο, Λόπες – Κόκτσου, Ντίλροσουν, Τίμπερ – Βάλεμαρκ, Χιμένες, Ιντρίσι

Στουρμ Γκρατς


Η Στουρμ Γκρατς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Μίντιλαντ και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς πιο ευκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ. Με το… δεξί η ομάδα του Κρίστιαν Ιλζερ που στο Ρότερνταμ θα δώσει πιο απαιτητικό βέβαια τεστ. Έχει ανεβάσει στροφές μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα, την Κυριακή επικράτησε εκτός έδρας της Αούστρια Κλάγκενφουρντ και «τρέχει» ένα αήττητο τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα.

Χωρίς τον αρχηγό
Αποβλήθηκε και δεν υπολογίζεται ο βασικός μέσος και αρχηγός Χιρλάντερ, εξέτισε πάντως ο συνήθως βασικός μεσοεπιθετικός Σαρκάρια. Δεν υπολογιζεται και πάλι ο χρήσιμος επιθετικός Γιάντσερ, γνωστή κρίνεται η απουσία του μεσοεπιιθετικού Κιταϊσβίλι.

Πιθανή σύνθεση: Σίμπενχαντλ – Γκαζιμπέγκοβιτς, Βάθριτς, Αφενγκράμπερ, Ντάντε – Γκόρενς Στάνκοβιτς, Λιούμπιτς, Πρας – Χόρβατ – Εμεγκά, Σαρκάρια

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.41 4.85 6.75 2.42 1.54 1.54 2.42 1.74 1.97 1.11 1.16 2.82
Φέγενορντ - Στουρμ Γκρατς / Εκτίμηση

Η Φέγενορντ καλείται να… ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας. Έχει τον πρώτο λόγο αλλά οι τιμές στον άσο κρίνονται «χαμηλές» και αδικούν τους φιλοξενούμενους που μπορούν να σκοράρουν. Ρισκάρουμε και συνδυάζουμε τον άσο με γκολ/γκολ (2.60).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr