Ποδόσφαιρο

Conference League: Απόλλων Λεμεσού - Ντνίπρο-1, μπορούν το τρίποντο οι Κύπριοι!

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:34

Να πάρει το πάνω χέρι στον όμιλο θέλει απόψε ο Απόλλων με αντίπαλο τη Ντνίπρο. 

Conference League: Απόλλων Λεμεσού - Ντνίπρο-1, μπορούν το τρίποντο οι Κύπριοι!
Απόλλων Λεμεσού

Μπορεί να μην έχασε στη πρεμιέρα του ομίλου με αντίπαλο τη Βαντούζ, όμως το 0-0 του στέρησε τη δυνατότητα να πάρει 3 βαθμούς ιδανικά. Πατούσε καλά στο γήπεδο, όμως ότι και αν προσπάθεια έκανε είτε δεν την ολοκλήρωνε σωστά είτε σταματούσε στον αντίπαλο κίπερ. Την περασμένη Κυριακή πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανατρέποντας το σκορ απέναντι στην Ομόνοια με σκορ 2-1. Με αυτόν τον τρόπο πέτυχε το 3 στα 3. Η ομάδα διαθέτει ψυχολογία τώρα, και γνωρίζουν στις τάξεις της πως θα πρέπει είναι σοβαροί και να δράξουν την ευκαιρία έτσι ώστε να τελειώνουν με την πρόκριση.

Αγωνιστικά νέα

Ο βασικός φορ Χέντι, οι πολύτιμοι Νταμπό, Ντιγκινί και Βα είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Πλήγμα με τον Ζράντι που τραυματίστηκε στην επιστροφή του.

Πιθανή ενδεκάδα

Jovanović, Khammas, Peybernes, Roberge, Cabral, Coll, Kyriakou, Joosten, Ongenda, Shahar, Pittas.

Ντνίπρο-1

Το πάλεψε η Ντνίπρο-1 στο παιχνίδι με την 'Αλκμααρ, ειδικά στο πρώτο μέρος, όμως όταν δέχθηκε το γκολ ήταν σαν χαριστική βολή. Κατέρρευσε σωματικά και ψυχικά και δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Έτσι ήρθε η ήττα αναπόφευκτα. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να εντυπωσιάζει πραγματοποιώντας το απόλυτο και φτάνοντας στην τρίτη διαδοχική νίκη, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ, επικρατώντας με 3-0 της Μέταλιστ, σε ματς που αγωνίστηκε με βασικούς.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο Γκρομόφ στο πιο πρόσφατο πρόβλημα, ενώ συνεχίζουν εκτός οι Πουρίτα, Μπλάνκο και Λούκσεβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα

Walef, Adamyuk, Svatok, Sarapyi, Busanello, Babenko, O. Pikhalyonok, Rubchynskyi, Hutsulyak, Dovbyk, Hamache.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.25 3 3.3 1.61 2.22 1.22 4 1.88 1.82 1.31 1.34 1.6
Απόλλων Λεμεσού - Ντνίπρο-1 / Εκτίμηση

Θα πάμε με τη πρώτη νίκη των Κυπρίων, αφού εντός έδρας αλλάζει η δυναμική τους. Επίσης η Ντνίπρο μακριά από την έδρα της μοιάζει να χάνεται. Άσος στο 2.02.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr