Ποδόσφαιρο

Europa League: Σέριφ – Μάντσεστερ Γιουναιτεντ, «καθαρή» νίκη στο 1.98!

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:43

Η ομάδα του Ερικ τεν Χαγκ έχει τον πρώτο λόγο στην Μολδαβία και το συνδυαστικό διπλό αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές της ημέρας.

Europa League: Σέριφ – Μάντσεστερ Γιουναιτεντ, «καθαρή» νίκη στο 1.98!

19:45, Cosmote Sport 3

Σερίφ Τιρασπόλ

Η Σέριφ παρουσιάστηκε διαβασμένη και πειθαρχημένη στην Κύπρο, ειχε υψηλά ποσοστά ευστοχίας και επικράτησε άνετα εν τέλει της Ομόνοιας. Θετική πρεμιέρα για τους περυσινούς πρωταθλητές Μολδαβίας, που εντός συνόρων εντυπωσιάζουν. Στο τελευταίο ματς επικράτησαν της Μλσάμι παρότι αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές και συνεχίζουν αήττητοι μετά από επτά αγωνιστικες, έχοντας παγιωθεί από νωρίς στην κορυφή.

«Ξεσπιτώνεται»
Η αναμέτρηση δεν διεξάγεται στην φυσική της έδρα, αλλά στο εθνικό στάδιο της χώρας, στο Κισινάου. Αμφίβολος δίνεται ο βασικός τερμ. Τσελιάντνικ. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας, οι Μπότος (μεσοεπιθετικός) και Ευαγγέλου (στόπερ), για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει και ο χρήσιμος επιθετικός Αμπρι.

Πιθανή σύνθεση: Κόβαλ – Ζοχούρι, Κίκι, Ράντελιτς, Κπόζο – Κιαμπού, Ντιόπ, Μπαντόλο – Ουαταρά, Ρασίντ, Ατιεβμέν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Προσγείωση» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μετά από τέσσερις κολλητές νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν έπεισε στην πρεμιέρα των ομίλων όπου γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Σοσιεδάδ. Με μεταπτώσεις η απόδοση της στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς προχώρησε σε αρκετές μεταβολές και ο νέος τεχνικός τεν Χαγκ επιχειρεί να… αλλάξει στυλ. Δεν είχε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο καθώς οι αναμετρήσεις αναβλήθηκαν στο Νησί λόγω εθνικού πένθους.

Με αλλαγές
Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να «φρεσκάρει» το αρχικό σχήμα, δεν υπολογίζεται και πάλι ο χρήσιμος επιθετικός Μαρσιάλ ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Ράσφορντ (βασικός φορ) και φαν ντε Μπέικ (αναπληρωματικός μέσος). Αμφίβολος ο μπακ Σόου.

Πιθανή σύνθεση: Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια – Κασεμίρο, Έρικσεν, Μπρ. Φερνάντες – Άντονι, Σάντσο, Κρ. Ρονάλντο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
11 6.25 1.23 2.3 1.6 1.51 2.5 2.18 1.6 4 1.14 1.05
Σερίφ Τιρασπόλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Η Γιουνάιτεντ ακόμα «χτίζεται» και ο τεν Χαγκ παλεύει πρωτίστως να βρει λύσεις στην άμυνα. Οι φιλιοξενούμενοι δεν θα λαθέψουν στην Μολδαβία και συνδυάζουμε το διπλό με no goal (1.98).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr