Ποδόσφαιρο

Conference League: Δυάδα απόδοσης 4.51!

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:05

Toυ Άγγελου Γεώργα

Δυνατή δυάδα επιλογών από το ενδιαφέρον Conference League.

Conference League: Δυάδα απόδοσης 4.51!

ΚΛΟΥΖ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Τυχερή στάθηκε η Κλουζ στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπάλκανι, αφού ευτύχησε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ματς. Είχε κακή εικόνα, δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια της και δικαίως ήταν πίσω στο σκορ. Όμως δικαιώθηκε στο τέλος και μοιράστηκε από έναν βαθμό με την αντίπαλος της. Όσο για το πρωτάθλημα, προέρχεται από σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Ουν. Κραϊόβα

Η Σίβασμπορ κόλλησε στο 1-1 από το 26' με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας. Στάθηκε αρκετά τυχερή αφού σε πολλές περιπτώσεις κατάφερε και γλίτωσε στο δεύτερο γκολ. Η μεγαλύτερη στιγμή ήταν όταν ο τερματοφύλακας της ομάδας έσωσε πέναλτι στο 93'. Στο πρωτάθλημα έφερε 1-1 με τη νεοφώτιστη Ιστανμπούλσπορ, ισοφάρισε στο 80’.

Εκτίμηση: H Σίβασπορ έχει πολλά προβλήματα, όμως είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει εύκολα. Θα το παλέψει σήμερα και όπως της βγει. Έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα οι γηπεδούχοι, θα προτιμήσω το γκολ στο 2.15.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Μπασακσεχίρ έδειξε σοβαρότητα και συγκέντρωση στο πρώτο ματς του ομίλου. Καθάρισε εύκολα τη Χαρτς με 4-0 και έστειλε μήνυμα πρόκρισης στους αντιπάλους της. Στο πρωτάθλημα πέρασε από την έδρα της Μπεσίκτας με σκορ 1-0 και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία. Υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας, αφού η ομάδα έχει ρυθμό και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο.

Η Φιορεντίνα υπέπεσε σε ατόπημα με την ισοπαλία που έφερε εντός έδρας με τη Ρίγας. Η ιταλική ομάδα πλήρωσε δύο πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Ένα ήταν η δυστοκία της και η σπατάλη πολλών ευκαιριών, και το άλλο ήταν η αμυντική της αδράνεια. Πέταξε λοιπόν δύο βαθμούς στο πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι του ομίλου, και πηγαίνει σήμερα να παίξει το πιο δύσκολο. Για το πρωτάθλημα το σκηνικό δεν άλλαξε, και μάλιστα γνώρισε την ήττα από την Μπολόνια εκτός έδρας με σκορ 2-1.

Εκτίμηση: Οι Τούρκοι έχουν το πάνω χέρι σήμερα, ειδικά αυτή τη στιγμή που βρίσκονται σε τέτοια φόρμα. Πάμε με το 1Χ & over 1,5 (2.10).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr