Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Κορίνθιανς - Φλουμινένσε με 2,95

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:23

Η ρεβάνς για τα ημιτελικά του κυπέλλου στην Βραζιλία ανάμεσα στην Κορίνθιανς και την Φλουμινένσε δεν θα είναι υπόθεση... έδρας!

Κύπελλο Βραζιλίας: Κορίνθιανς - Φλουμινένσε με 2,95

Η Κορίνθιανς υποδέχεται την Φλουμινένσε σε ρεβάνς για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Η πρώτη αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 2-2. Η Κορίνθιανς ισοφάρισε στο 90' με γκολ του Γκεντές. Ενώ το άλλο έβαλε ο Αουγκούστο στο 23'. Η Φλουμινένσε σκόραρε με τους Γκάνσο (4' πεν.), Αρίας (46').

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Κορίνθιανς

Η Κορίνθιανς πήγε σε ανοικτό ματς στον πρώτο ημιτελικό, κάτι που δεν συνηθίζει. Στη ρεβάνς θα κοιτάξει να ελέγξει τον ρυθμό και να κλείσει τους διαδρόμους στην άμυνα.

Τεσσάρες έριξε στα δύο τελευταία εντός για το κύπελλο. Γενικά έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 πιο πρόσφατα.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα προέρχεται από το εκτός 1-1 με την Σάο Πάολο σε ντέρμπι για το πρωτάθλημα. Πάντως έχει μόλις δύο νίκες στα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην λίστα με τους τραυματίες οι Άντσον (χαφ), Φάγκνερ (χαφ), Πιτόν (μπακ), Ράμος (μπακ), Γκουστάνο (στόπερ), Μπαμπού (στόπερ).

Φλουμινένσε

Η Φλουμινένσε δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του ματς, αναφορικά με την πρώτη αναμέτρηση. Για να βρεθεί στα ημιτελικά ξεπέρασε τις
Φορταλέσα, Κρουζέιρο στις δύο προηγούμενες φάσεις.

Γενικά έχει 2 ήττες στα 10 τελευταία στο κύπελλο. Με νίκες έβγαλε τα 3 τελευταία εκτός στη διοργάνωση χωρίς να δεχθεί γκολ.

Η ομάδα του Φερνάντο Ντινίζ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Φορταλέσα για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία της. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 2.95 3.4 2.47 1.16 4.75 2.05 1.68 1.3 1.35 1.61
Κορίνθιανς - Φλουμινένσε / Εκτίμηση

Με βάση τις τιμές η Κορίνθιανς δίνεται φαβορί, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Η Φλουμινένσε είναι ανεβασμένη τελευταία, σε σχέση με την αντίπαλο της που έχει θέματα. Το Χ είναι στο 2,95 και αξίζει το ποντάρισμα. Για τους πολύ τολμηρούς μπορούν και στο διπλό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr