Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Μπορεί αποτέλεσμα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:34

Αμφίρροπες αναμετρήσεις σε πλήρη αγωνιστική το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Μπορεί αποτέλεσμα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Με υπηρεσιακό προπονητή η Χάντερσφιλντ

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΧΑΛ

Η Σουόνσι πληγώθηκε στο τέλος μεσοβδόμαδα εντός με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και επέστρεψε στις ήττες, έχοντας μόνο δύο νίκες στις πρώτες εννέα αγωνιστικές. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν έχει επιθετικό πρόβλημα, καθώς μόνο μία φορά έχει καταφέρει να πετύχει φέτος πάνω από ένα γκολ, ενώ και οι δύο φετινές της νίκες ήταν αμφότερες με σκορ 1-0, την ώρα που οι τέσσερις τελευταίες της στην Τσάμπιονσιπ ήταν με ένα γκολ διαφορά. Εκτός ο μέσος Γουόλς, o επιθετικός Κάλεν και ο μπακ Λατιμποντιέρ.

Η Χαλ έχασε εντός από Στόουκ και έχει τρεις σερί ήττες και τέσσερις στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Σότα Αρβελάτζε έχει μόλις μία ανέπαφη εστία σε εννέα αγώνες, ενώ δέχεται τουλάχιστον δύο τέρματα πέντε σερί. Μακριά από την έδρα της δεν έχει κερδίσει σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια από τον περασμένο Απρίλιο, τελευταία νίκη στο Σουόνσι το 2016. Εκτός οι μπακ Εμάνουελ, Φλέμινγκ, οι μέσοι Εμχάντ, Σινίκ και οι επιθετικοί Τέτε, Σκοτ, αμφίβολοι Σαγιαντμανές (επιθετικός), Κόβιλ (μεσοεπιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σουόνσι αν δε σκοράρει ο Πιρού έχει πρόβλημα, θα ποντάρουμε σε γκολ του.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Μπέρμιγχαμ πήρε τεράστιο διπλό στο τοπικό ντέρμπι με Γουέστ Μπρομ. μεσοβδόμαδα και έχει δύο σερί νίκες για πρώτη φορά στη σεζόν, δεν έχει πάρει όμως τρεις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα από Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2021. Η ομάδα του Τζον Γιούστας εντός έδρας δέχεται τέρμα σε επτά συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, εκ των οποίων τα έξι ήταν γκολ-γκολ και μόνο ένα ήταν νικηφόρο. Eκτός οι μπακ Φρεντ, Ντιν, ο εξτρέμ Πλασέτα και οι μέσοι Γκάρντνερ, Γκόρντον.

Η Κόβεντρι βρέθηκε πίσω δύο φορές στο Λούτον αλλά τουλάχιστον κατάφερε να πάρει τον δεύτερο πόντο της σεζόν, ωστόσο παραμένει τελευταία, έστω και με ματς λιγότερα, ούσα η μοναδική που δεν έχει τρίποντο. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία ακόμα φέτος, ενώ δεν έχει νίκη σε επτά σερί εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ. Εκτός ο μέσος Κέλι, αμφίβολος ο μέσος Ο' Χερ και ο μπακ Πάνζο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mπέρμιγχαμ βελτιώνεται σιγά - σιγά, η Κόβεντρι τρώει γκολ με το τσουβάλι. Γκολ - γκολ.

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Μπέρνλι για δεύτερο σερί ματς πήρε προβάδισμα αλλά έμεινε στο 1-1, είναι όμως αήττητη έξι αγώνες και έχει μόνο μία ήττα. φέτος Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί στα φετινά της εντός έδρας παιχνίδια σκοράρει είτε με τον Ροντρίγκεζ είτε με τον Μπράουνχιλ. Τελευταία φορά που έχασε εντός έδρας από την Μπρίστολ Σίτι ήταν το 2007, αλλά δεν την έχει αντιμετωπίσει από το 2015. Εκτός ο μέσος Γουέστγουντ, αμφίβολοι οι μέσοι Τέλα, Τουάιν και ο μπακ Λονγκ.

Η Μπρίστολ Σίτι πλήρωσε τρίτο over σε τέσσερις αγωνιστικές στο Νόργουιτς, όμως έχασε μετά από έξι αγώνες. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον πάντως εξακολουθεί να έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, καθώς έχει σκοράρει σε όλα τα ματς και μόλις σε δύο λιγότερες από δύο φορές. Μακριά από την έδρα της έχει πέντε συνεχόμενα γκολ – γκολ, με τον Κόνγουεϊ να σκοράρει σε τρία συνεχόμενα ταξίδια. Εκτός ο μέσος Μπεναρούς, αμφίβολος ο μπακ Κάλας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ό, τι πρέπει για over αυτό το παιχνίδι, με το γκολ - γκολ να παίζει δυνατά.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Χάντερσφιλντ απέλυσε τον προπονητή Ντάνι Σκόφιλντ πριν από το παιχνίδι με τη Γουίγκαν και πήγε στο ματς με τον υπηρεσιακό Ναρσίς Πελάτς, όμως δεν απέφυγε την τρίτη σερί ήττα της και τέταρτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όπου είναι χωρίς τρίποντο. Παραμένει με μόνο μία νίκη όλη τη σεζόν (ήταν εντός έδρας) και χωρίς ανέπαφη εστία. Δέχεται γκολ σε έξι συνεχόμενα εντός έδρας ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος. Εκτός ο μπακ Πίρσον και ο επιθετικός Σίμπσον.

Η Κάρντιφ σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο μέρος με Μίντλεσμπρο και παρά το γεγονός ότι ξεφούσκωσε στο β' επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, δεχόμενη πάντως δύο τέρματα σε τρίτο σερί παιχνίδι, κάτι που έχει γίνει και στα πέντε τελευταία ταξίδια στα οποία παραβιάστηκε η εστία της. Η ομάδα του Στιβ Μόρισον δεν έχει δύο σερί διπλά σε επίπεδο πρωταθλήματος από τον περασμένο Μάρτιο. Αμφίβολος ο μέσος Άνταμς, ο μπακ Κόλινς, ο μέσος Ραλς και οι επιθετικοί Ντέιβις, Ετέτε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Χάντερσφιλντ παίζει με υπηρεσιακό, η Κάρντιφ δύσκολα κερδίζει εκτός. Ισοπαλία.

ΛΟΥΤΟΝ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Λούτον πέτυχε το πρώτο γκολ για πέμπτη σερί αγωνιστική, αλλά δεν έχει κερδίσει στις τελευταίες δύο, παραχωρώντας ισοπαλία εντός μεσοβδόμαδα στην Κόβεντρι. Η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς δεν έχει κερδίσει ακόμα εντός έδρας, όπου ο Μόρις σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια. Έχει τρομερή παράδοση εντός με Μπλάκμπερν, από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ στο πρωτάθλημα, με μία ήττα μόνο στο Κύπελλο το 2007. Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Σέι, οι μέσοι Μπάνζου, Ντάουτι και ο εξτρέμ Γκόμες.

Η Μπλάκμπερν πήρε μεγάλη νίκη με Γουότφορντ αλλά συνεχίζει να είναι ασταθής εναλλασόμενη ανάμεσα σε τρίποντο και ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Γιόν Νταλ Τόμασον δεν έχει πλέον Χ σε 14 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος και πληρώνει μόνο ένα γκολ – γκολ στα τελευταία έξι. Μακριά από το γήπεδό της ο Μπρέρετον ήταν σκόρερ και στα τρία τελευταία ταξίδια που τα «ρόδα» βρήκαν δίχτυα. Εκτός οι μπακ Μπαρνς, Μπρίτεν και ο επιθετικός Γκάλαχερ, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Σμόντιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ήρθε η ώρα η Μπλάκμπερν να πληρώσει γκολ - γκολ.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Μίλγουολ έκανε κακό β' μέρος κόντρα στην ΚΠΡ μεσοβδόμαδα και επέστρεψε στις ήττες και μάλιστα μέσα στο γήπεδό της, χάνοντας τέταρτο ματς στα τελευταία πέντε. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ εντός έδρας αγνοεί το Χ σε δέκα ματς πρωταθλήματος, ενώ και οι τελευταίες 11 ήττες της στην Τσάμπιονσιπ ανεξαρτήτως έδρας είναι χωρίς να σκοράρει. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Μπλάκπουλ ήταν το 2012. Εκτός ο μπακ Χάτσινσον, ο μέσος Λέοναρντ και ο επιθετικός Μπένετ.

Η Μπλάκπουλ έκανε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση κόντρα στη Ρόδεραμ και υπέστη δεύτερη ήττα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ενώ έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία στις προηγούμενες πέντε. Η ομάδα του Μάικλ Άπλτοουν έχει μείνει με τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, όλες με ακριβές σκορ 1-0 από το ημίχρονο, ενώ ο Κορμπεάνου σκόραρε και στα τρία τελευταία παιχνίδια που η ομάδα του βρήκε δίχτυα ανεξαρτήτως έδρας. Εκτός Θαρμ (μπακ), Στιούαρτ, Φιορίνι (μέσος), Άντερσον (εξτρέμ), Μπίσλι (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντεφορμέ οι δύο ομάδες, η Μίλγουολ έχει καιρό να πληρώσει Χ και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Νόργουιτς κέρδισε και την Μπρίστολ Σίτι και έχει έξι σερί τρίποντα, παραμένοντας στη μάχη της κορυφής. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ έχει σκοράρει και στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, ενώ στις έξι έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Σάρτζεντ και Πούκι σκόραραν και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εντός τη Γουέστ Μπρομ. από το 2013. Εκτός οι μπακ Χέιντεν, Γιαννούλης, αμφίβολος ο μπακ ΜακΚάλουμ, οι μέσοι Γκιμπς, Σόρενσεν και οι επιθετικοί Άιντα, Ρόου.

Η Γουέστ Μπρομ. βρέθηκε πίσω τέταρτο σερί παιχνίδι και δεν κερδίζει σε ισάριθμες αγωνιστικές, χάνοντας εντός έδρας το ντέρμπι από την Μπέρμιγχαμ και μένοντας μόνο με μία νίκη στη σεζόν. Η ομάδα του Στιβ Μπρους πληρώνει πέντε σερί γκολ – γκολ. Εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμα φέτος, ενώ έχει μόνο ένα διπλό στα οκτώ τελευταία ταξίδια πρωταθλήματος. Ο Τόμας – Ασάντε σκοράρει δύο σερί αγώνες, σε αμφότερους μετά το 80ό λεπτό. Εκτός ο επιθετικός Ντάικ και ο μπακ Ατζάγι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γκολ για τη Νόργουιτς με έναν από τους Πούκι και Σάρτζεντ.

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Η Πρέστον βρέθηκε πίσω στο σκορ εντός με Μπέρνλι αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει, μένοντας όμως χωρίς νίκη δεύτερη σερί αγωνιστική και έχει έξι ισοπαλίες στα εννέα πρώτα ματς της σεζόν. Η ομάδα του Μπράιαν Λόου πληρώνει μόνο under μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με το σπάνιο στατιστικό του να έχει ταυτόχρονα την καλύτερη άμυνα αλλά και τη χειρότερη επίθεση στη σεζόν, καθώς δεν έχει σκοράρει ούτε έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ. Εκτός ο επιθετικός Γούντμπερν και o μπακ Ντιαμπί.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν καταλαβαίνει από απουσίες καθώς πέρασε από το Σουόνσι και παραμένει στην κορυφή με τρεις σερί νίκες και αήττητο οκτώ αγώνων. Η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ από τον Νοέμβριο του 2021 που ανέλαβε ο συγκεκριμένος προπονητής έχει 20 ανέπαφες εστίες. Μπέργκε ή ΜακΜπέρνι σκοράρουν σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ταξίδια. Εκτός o τερματοφύλακας Ντέιβις και οι μπακ Κλαρκ, Ο' Κόνελ, Μπογκλ, Ρόμπινσον, Φλεκ, αμφίβολοι Στίβενς, Λόου, Όζμπορν (μπακ) και Σαρπ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα under, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να έχει προβάδισμα με Χ2.

ΚΠΡ-ΣΤΟΟΥΚ

Η ΚΠΡ επέστρεψε στις νίκες περνώντας από την έδρα της Μίλγουολ με γκολ στο β' ημίχρονο και πλέον έχει μία ήττα σε πέντε αγωνιστικές, ενώ κράτησε πρώτη φορά ανέπαφη εστία στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ όμως δέχεται γκολ σε πέντε συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ και στα τρία τελευταία ως γηπεδούχος στα οποία σκόραρε, πέτυχε γκολ ο Γουίλοκ. Δεν έχει σκοράρει ακόμα σε β΄ημίχρονο εντός έδρας. Εκτός ο μπακ Κλαρκ-Σόλτερ και οι μέσοι Ρίτσαρντς, Τόμας, Έιμος

Η Στόουκ κέρδισε στην έδρα της Χαλ και πήρε την πρώτη νίκη με τον Άλεξ Νιλ στον πάγκο, βρίσκοντας γκολ για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική. Μακριά από το γήπεδό της δεν έχει πληρώσει Χ στα τελευταία δέκα ματς. O Λ. Mπέικερ έχει σκοράρει σε τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Από τα επτά τελευταία διπλά της, έξι ήταν με ανέπαφη εστία. Eκτός είναι οι μπακ Σούταρ, Κλαρκ και ο μέσος Λόρεντ , αμφίβολος ο μέσος Κιλκένι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Γουότφορντ έκανε άλλη μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση και επέστρεψε στις ήττες χάνοντας κι άλλο έδαφος στη μάχη της κορυφής. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς ποντάρει πολύ στην έδρα, καθώς μόνο εκεί έχει καταφέρει να κερδίσει μέχρι στιγμής φέτος. Έχει καλή παράδοση εντός με τη Σάντερλαντ, καθώς τελευταία φορά που έχασε ως γηπεδούχος ήταν το 1999. Eκτός οι μέσοι Ντέλε – Μπασιρού, Καλού, Λουζά, αμφίβολος ο μέσος Κλέβερλι, ο καλός εξτρέμ Σαρ και ο επιθετικός Μανάι.

Η Σάντερλαντ έκανε τρομερή εμφάνιση στην έδρα της Ρέντινγκ και επανήλθε στα τρίποντα, όμως παραμένει ασταθής καθώς εναλλάσσεται μεταξύ νίκης και ήττας σε έξι σερί αγωνιστικές, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα φετινά παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Όλες οι φετινές ήττες της ομάδας του Τόνι Μόουμπρεϊ είναι με ένα γκολ διαφορά. Εκτός ο μέσος Γουίντσεστερ και οι μπακ Σίρκιν, Μπάλαρντ, μεγάλο πλήγμα η απουσία του αρχισκόρερ Στιούαρτ, αμφίβολος και ο επιθετικός Σιμς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σάντερλαντ είναι σκληροτράχηλη και το Χ2 είναι μία καλή επιλογή απέναντι σε μία ασταθή ως τώρα Γουότφορντ.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Γουίγκαν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χάντερσφιλντ μεσοβδόμαδα για τη δεύτερη σερί νίκη της με ακριβές σκορ 2-1, ενώ και τα τρία φετινά της τρίποντα είναι με ένα γκολ διαφορά. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον πληρώνει έξι γκολ – γκολ σε οκτώ αγωνιστικές. Εντός έδρας όμως δεν έχει ακόμα καταφέρει να κερδίσει στη σεζόν, ούτε να πετύχει πάνω από ένα γκολ. Εκτός οι Κάζενς, Νταρίκουα (μπακ), Έντουαρντς (μέσος), αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Έιμος.

Η Ρέντινγκ έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν και υπέστη δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια, εντός από Σάντερλαντ. Η ομάδα του Πολ Ινς αγνοεί την ισοπαλία 12 σερί αγώνες, ενώ και οι επτά τελευταίες ήττες της στο πρωτάθλημαα είναι χωρίς να σκοράρει. Εκτός έχει μία ήττα σε έξι ταξίδια, αλλά είναι αήττητη σε αγώνα πρωταθλήματος στο Γουίγκαν από το 2014. Eκτός οι μπακ Νταν, Μουρ και οι μέσοι Τέτεκ, Ετζάρια, Αζίζ, αμφίβολος ο μπακ Σαρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουίγκαν κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσει μέσα στο γήπεδό της, η Ρέντινγκ με το μικρό ρόστερ και τους τραυματισμούς θα είναι καταπονημένη.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Μίντλεσμπρο επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις χάνοντας εντός έδρας από την Κάρντιφ, εναλασσόμενη ανάμεσα σε νίκη και ήττα πέντε αγωνιστικές, ενώ όλα τα ματς που έχασε φέτος ήταν στο γκολ. Ο Κρις Γουάιλντερ ζήτησε από τους παίκτες του να ξυπνήσουν, με την ομάδα του πλέον να έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Εντός έδρας πάντως η τελευταία ήττα είναι η μοναδική σε επτά αγώνες. Eκτός ο επιθετικός Άκπομ και ο τερματοφύλακας Στέφεν, αμφίβολος ο μπακ Λένιχαν.

Η Ρόδεραμ κέρδισε την Μπλάκπουλ εντός έδρας μεσοβδόμαδα και επανήλθε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, ενώ παραμένει με μόλις μία ήττα φέτος. Η ομάδα του Πολ Γουόρν έχει μείνει πίσω στο σκορ μόνο 38 λεπτά. Εκτός έδρας όμως δεν έχει κερδίσει φέτος, με τελευταίο διπλό τον περασμένο Μάρτιο, ενώ από τα εννέα τελευταία ταξίδια της στο πρωτάθλημα στα επτά δεν έχει καν σκοράρει. Aμφίβολοι οι μπακ Χάμφρις, Κιόσο, Μπράμαλ, Χολ και ο μέσος Καγιόντε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρόδεραμ είναι αξιόμαχη αλλά όχι εκτός έδρας, η Μπόρο είναι δυνατή εντός. Άσος.

Βαθμολογία -

17/09/2022Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 20 9 6 2 1 17 5 12
2 Νόριτς Νόριτς 19 9 6 1 2 15 8 7
3 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 15 9 5 0 4 11 11 0
4 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 15 9 5 0 4 9 14 -5
5 Μπέρνλι Μπέρνλι 14 9 3 5 1 15 9 6
6 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 14 9 4 2 3 14 9 5
7 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 14 9 4 2 3 18 14 4
8 ΚΠΡ ΚΠΡ 14 9 4 2 3 14 11 3
9 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 13 8 3 4 1 12 6 6
10 Γουότφορντ Γουότφορντ 13 9 3 4 2 9 9 0
11 Γουίγκαν Γουίγκαν 13 8 3 4 1 9 10 -1
12 Πρέστον Πρέστον 12 9 2 6 1 3 2 1
13 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 11 9 3 2 4 11 11 0
14 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 11 9 3 2 4 8 10 -2
15 Κάρντιφ Κάρντιφ 11 9 3 2 4 7 10 -3
16 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 11 9 3 2 4 9 13 -4
17 Χαλ Χαλ 11 9 3 2 4 11 18 -7
18 Λούτον Λούτον 10 9 2 4 3 9 10 -1
19 Μίλγουολ Μίλγουολ 10 9 3 1 5 9 13 -4
20 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 9 9 1 6 2 14 13 1
21 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 9 9 2 3 4 13 15 -2
22 Σουόνσι Σουόνσι 9 9 2 3 4 7 12 -5
23 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 4 8 1 1 6 8 13 -5
24 Κόβεντρι Κόβεντρι 2 6 0 2 4 7 13 -6
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr