Ποδόσφαιρο

Champions League: Μακροχρόνια προγνωστικά για τον πρώτο σκόρερ

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:39

Σε κούρσα για τρεις εξελίσσεται η μάχη για τον αρχικανονιέρη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Champions League: Μακροχρόνια προγνωστικά για τον πρώτο σκόρερ

Μετά από δύο αγωνιστικές στο «φανταχτερό» Champions League και τα αρχικά φαβορί έχουν δικαιώσει τους πολλούς που τους εμπιστεύθηκαν. Οι αποδόσεις των τριών πρώτων φαβορί «έπεσαν» και όπως αναμενόταν, η μάχη θα κριθεί στα… βαριά χαρτιά και η περυσινή έκπληξη με τον Σεμπαστιάν Αλέ (Αγιαξ -13 γκολ) δύσκολα θα επαναληφθεί.

Πρώτο φαβορί παραμένει ο Ερλινγκ Χααλαντ που προσφέρεται στο 2.00 καθώς ο Νορβηγός από νωρίς είναι… συνεπής με το γκολ. Ο Νορβηγός φορ δικαιώνει ήδη τις υψηλές προσδοκίες και έχει πετύχει τρία τέρματα μετά από δύο αγωνιστικές, με την Μάντσεστερ Σίτι να μετρά ήδη δύο στα δύο και να φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς του 7ου ομίλου.

Δεύτερο φαβορί σε απόδοση 3,50 προσφέρεται ο Κιλιάν Εμπαπέ που με την σειρά του έχει ξεκινήσει με τρία γκολ μετά από δύο αγωνιστικές και… βγαίνει μπροστά για την Παρί Σεν Ζερμέν. Και οι Παριζιάνοι μετρούν δύο στα δύο στον όμιλο και με την σειρά τους, δείχνουν ικανοί να φθάσουν στο τέλος της διαδρομής ποντάροντας και στο εκτελεστικό οίστρο του Γάλλου σταρ.

Τα δύο φαβορί αμφισβητεί η… παλιοσειρά, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η Μπαρτσελόνα μετρά μια νίκη και μια ήττα στον 3ο όμιλο, αλλά ο Πολωνός φορ έχει σκοράρει με την σειρά του τρία γκολ και προσφέρεται στο 3.50 έχοντας την… εμπειρία στο πλευρό του.

Από εκεί και πέρα το… χάος, καθώς παρότι δέκα ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει δύο γκολ, οι μπουκ εκτιμούν πως δεν διαθέτουν το ειδικό βάρος αλλά και την ομάδα που θα «προχωρήσει» στην διοργάνωση. Ο Σαλαχ που έχει πετύχει ένα γκολ προσφέρεται στο 20.00 ενώ πέμπτο φαβορί στο 25.00 είναι ο Νεϊμάρ που με την σειρά του έχει σκοράρει μια φορά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr