Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Σκωτία – Ουκρανία, με 2.05 στην άτυπη ρεβάνς!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:42

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν το τρίποντο που θα αλλάξει τις ισορροπίες του ομίλου και δοκιμάζουμε την τύχη μας σε ποντάρισμα τερμάτων.  

 

UEFA Nations League: Σκωτία – Ουκρανία, με 2.05 στην άτυπη ρεβάνς!

1ος όμιλος - Β’ κατηγορία
21:45, Novasports Prime
Στη Γλασκώβη.

Σκωτία

Η Σκωτία έχασε με κάτω τα χέρια στην Ιρλανδία, ωστόσο νίκησε τα δύο από τα υπόλοιπα τρία ματς, με αποτέλεσμα να έχει σοβαρές πιθανότητες πρωτιάς και κατ' επέκταση ανόδου. Αν νικήσει περνάει στην κορυφή και κρατάει την τύχη της στα χέρια της, αν χάσει θα μένει να κυνηγάει... ανεμόμυλους. «Ψάχνει» βέβαια και μια άτυπη ρεβάνς από την Ουκρανία για την ήττα αποκλεισμό στα πλέι οφ του παγκοσμίου κυπέλλου.

Χωρίς τον αρχηγό
Πλήγμα η απουσία του βασικού αμυντικού και αρχηγού Ρόμπερτσον (α. 59/3), έμειναν εκτός και οι Ο’Ντόνελ (α. 26/0), Σούταρ (α. 6/1), Φέργκουσον (μ. 4/0). Επιστρέφουν πάντως οι Τίρνεϊ (α, 32/1), Τζακ (μ, 12/1), ΜακΛιν (μ, 25/1) Φρέιζερ (ε, 22/4).

Πιθανή σύνθεση: Γκόρντον – Πάτερσον, ΜακΚένα, Χέντρι, Τέιλορ – ΜακΤόμινεϊ, ΜακΓκρέγκορ, Γκίλμορ – ΜακΓκιν, Άρμστρονγκ – Άνταμς

Ουκρανία

Η Ουκρανία έμεινε στο 1-1 με την Ιρλανδία στο τελευταίο ματς για τη Λίγκα Εθνών, ωστόσο είχαν προηγηθεί δύο νίκες και έτσι συνεχίζει στην κορυφή. Η λογική υπαγορεύει ότι η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι θα ρυθμίζει την τύχη της, αλλά με νίκη εξασφαλίζει σε κάθε περίπτωση την άνοδο και αυτή ζήτησε ο τεχνικός Πετρακόφ. Πάλεψε αλλά έχασε την πρόκριση στον παγκόσμιο κύπελλο στον τελικό των πλέι οφ, αφού νωρίτερα απέκλεισε την Σκωτία. Μετ' εμποδίων η προετοιμασία της Εθνικής μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα, ωστόσο από τους διεθνείς προκύπτει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Με απουσίες
Με αρκετά προβλήματα και τελευταία απουσία του ακραίου Ζιντσενκο (μ. 52/8). Δεν υπολογίζονται και οι Σικάν (ε. 6/1), Σομπόλ (α. 27/0), Μπούτσαν (τ. 15 συμμ.), Ζιτσένο (μ. 52/8), Σαπαρένκο (μ. 28/1), ενώ αμφίβολος δίνεται ο βασικός αμυντικός Μικολένκο.

Πιθανή σύνθεση: Λούνιν – Καραβάεβ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Τίμτσικ – Στεπανένκο, Μαλινόβσκι, Πιχαλιόνοκ – Γιαρμόλενκο, Γιαρεμτσούκ, Μούντρικ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.5 3.05 2.82 1.72 2 1.25 3.55 1.78 1.92 1.42 1.32 1.52
Σκωτία - Ουκρανία / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Ματς «ανοιχτό» σε όλα τα αποτελέσματα, «τριπλή» σύμφωνα με τους… παλιούς και θα προσπεράσουμε σημείο, κρατώντας το αμφίτερμα στο 2.05.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr