Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Πολωνία-Ολλανδία, διπλό πρωτιάς για «οράνιε»

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:35

Η ομάδα του Λουίς φαν Χααλ μπορεί να πραγματοποιήσει καθοριστικό βήμα για την πρωτιά του ομίλου με νίκη στην Βαρσοβία.

UEFA Nations League: Πολωνία-Ολλανδία, διπλό πρωτιάς για «οράνιε»

4ος όμιλος - A’ κατηγορία
21:45, Novasports 2 HD
Στην Βαρσοβία

Πολωνία

Η Πολωνία ξεκίνησε με νίκη την… περιπέτεια της φάσης των ομίλων, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική. Ηττήθηκε δύο φορές από το Βέλγιο, έδειξε κάποια αντίδραση, κρατώντας στην ισοπαλία την Ολλανδία εκτός έδρας. Με μια νίκη δεν δείχνει ικανή να παλέψει για την πρωτιά, πιο ρεαλιστική φαντάζει πλέον η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Δεν λείπει η γκρίνια προς τον τεχνικό Μιχνιεβιτς που έβγαλε από το… κάδρο το επερχόμενο Μουντιάλ και έκανε λόγο για παραμονή της ομάδας του στην Α΄Κατηγορία της Λίγκας Εθνών.
Με απουσίες
Δεν λείπουν τα προβλήματα. Βασικός αναμένεται ο στας Λεβαντόφσκι, αλλά έμειναν εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους οι Ρέτσα, Ρίμπους, Κας (αμυντικοί), Μπιέλικ (μέσος) ενώ χάνει το σημερινό ματς λόγω τιμωρίας ο Ζουρκάφσκι.

Πιθανή σύνθεση: Στσέζνι – Κίβιορ, Γκλικ, Μπεντνάρεκ – Ζαλέβσκι, Κριχόβιακ, Κλιχ, Μπερεζίνσκι – Σιμάνσκι, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι

Ολλανδία

Η Ολλανδία του Λουις φαν Χααλ αφήνει υποσχέσεις στην Λίγκα Εθνών. Σταθερη, επιθετική παρά την γκρίνια του 3-5-2 συνεχίζει στην κορυφή και έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά στον όμιλο. Μετρα τρεις νίκες και μια ισοπαλία, στο τελευταίο ματς έκαμψε την αντίσταση της Ουαλίας με γκολ στις καθυστερήσεις. Σε περίπτωση νίκης αγγίζει την πρωτιά καθώς ακόμα και σε επικράτηση του Βελγίου επι της Ουαλίας στο άλλο ματς του ομίλου, διατηρεί ένα +3 σε γκολ και βαθμούς από τους «κοκκινους διαβόλους» πριν το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής.
Συν και πλην
Διαθέσιμος ο αρχηγός φαν Ντάικ που έχασε το ματς με την Ουαλία, αλλά δεν υπολογίζεται ο βασικός μέσος Βαϊνάλντουμ, εκτός και ο χρήσιμος φορ ντε Γιονχ. Εκπληξη από τον φαν Χααλ η κλήση του Σίλισεν καθώς ο πολύπειρος τεχνικός συνεχίζει να… ψάχνεται για την θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Πιθανή σύνθεση: Σίλεσεν – Φαν Ντάικ, Τίμπερ, Ντε Λιχτ – Ντάμφρις, Κόουπμεϊνερς, Ντε Γιονγκ, Μπέρχαους, Μπλιντ – Ντεπάι, Χάκπο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.8 3.7 1.9 2.2 1.64 1.42 2.8 1.58 2.22 1.85 1.27 1.27
Πολωνία - Ολλανδία / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με περίσσιο ταλέντο στην επίθεση όπως έχουν ήδη δείξει στα ματς του ομίλου. Το διπλό στο 2.05 κρίνεται αποδεκτό, πέραν του λογικού αλλά σε «διαβασμένη» τιμή γκολ/γκολ (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr