Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Βέλγιο-Ουαλία, εμπιστοσύνη στο φαβορί!

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:54

Οι γηπεδούχοι… τρέχουν να προλάβουν για την πρωτιά του ομίλου και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στη με απουσίες ομάδα του Ρομπ Πέιτζ.

UEFA Nations League: Βέλγιο-Ουαλία, εμπιστοσύνη στο φαβορί!

4ος όμιλος - A’ κατηγορία
21:45, Novasports 3 HD
Στις Βρυξέλλες

Βέλγιο

Το Βέλγιο τα κατάφερε στην Πολωνία, στο πιο πρόσφατο ματς για τη Λίγκα Εθνών, ωστόσο εξακολουθεί να βλέπει την πλάτη της Ολλανδίας. Μάλιστα, από τη στιγμή που έχασε με βαρύ σκορ (4-1) από τους «οράνιε» στο μεταξύ τους, η πρωτιά στον όμιλο και η διεκδίκηση του τροπαίου δείχνουν ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα καθώς μοιραία περιμένει… γκέλα των Ολλανδών στην Πολωνία. Για έξι χρόνια στον πάγκο ο Ισπανός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (54-12-8 ο συνολικός απολογισμός του), ουσιαστικά η τελευταία του ευκαιρία έρχεται στο Μουντιάλ.

Χωρίς Λουκάκου
Δεν λείπουν τα προβλήματα, έμεινε εκτός ο βασικός Λουκάκου (ε. 102/68), εκτός και οι Μπεντέκε (ε. 45/18), Πρατς (μ. 15/2), Γιανουζάι (μ. 15/1). Επιστρέφει πάντως συγκριτικά με το τελευταίο ματς ο σταρ ντε Μπρόινε

Πιθανή σύνθεση: Κουρτουά – Αλντερβέιρελντ, Φας, Βερτόνγκεν – Μουνιέ, Τίλεμανς, Βίτσελ, Καράσκο – Ντε Μπρόινε, Ε. Αζάρ – Μπατσουαγί

Ουαλία

Η Ουαλία έζησε το όνειρο της συμμετοχής της στην Α' κατηγορία της Λίγκας Εθνών, αλλά βάσει των όσων (δεν) έκανε στα πρώτα τέσσερα ματς, ο υποβιβασμός είναι πολύ πιθανός καθώς έχει περιοριστεί σε μόλις έναν βαθμό. Βέβαια, η ομάδα του Ρομπ Πέιτζ (για 22 μήνες στον πάγκο, έχει 10-9-7 κατά την παρουσία του) ετοιμάζεται για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί πέφτει το βάρος. Την τελευταία εξαετία παρουσιάζει συνέπεια στα μεγάλα ραντεβού, ουσιαστικά ζει τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας της. Σκόραρε σε όλα τα ματς του ομίλου της Λίγκας Εθνών.

Με απουσίες
Δεν λείπουν τα προβλήματα καθώς έμειναν εκτός οι Μπεν Ντέιβις (α. 74/1), Ράμσι (μ. 75/20), Ουίλσον (μ. 39/5), ενώ εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο σταρ Μπέιλ και δεν αναμενεται να ρισκάρει.

Πιθανή σύνθεση: Χένεσι – Μίφαμ, Ρόντον, Γκάντερ – Γουίλιαμς, Σμιθ, Αμπάντου, Μπερνς – Μπέιλ, Τζέιμς – Τζόνσον

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.25 5.85 10.75 2.52 1.5 1.54 2.42 1.87 1.82 1.06 1.16 3.4
Βέλγιο - Ουαλία / Εκτίμηση

Οι Βέλγοι… τρέχουν πλέον για να προλάβουν την πρώτη θέση και δεν «αντέχουν» απώλεια βαθμών. Με απουσίες η Ουαλία και δεν δείχνει ικανή να προβληματίσει το φαβορί. Επιλέγουμε τον άσο από το πρώτο ημίχρονο (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr