Ποδόσφαιρο

UEFA Νations League: Γαλλία-Αυστρία, πολλές απουσίες εκατέρωθεν!

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:00

Η Γαλλία έπειτα από 4 αγωνιστικές στον όμιλο, θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη, με αντίπαλο την Αυστρία. 

 UEFA Νations League: Γαλλία-Αυστρία, πολλές απουσίες εκατέρωθεν!
Γαλλία

Aπίστευτο και όμως αληθινό. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα ματς στον όμιλο του Nations League. Μετράει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι τελευταία στον όμιλο. Μάλιστα στο τελευταίο της ματς, δέχθηκε γκολ μόλις στο 5' και δεν βρήκε ποτέ την απάντηση. Έντονες οι αποδοκιμασίες από το κοινό. που βλέπει μια εθνική εντελώς κακή και αδιάφορη. Έτσι σήμερα η Γαλλία αν χάσει, υποβιβάζεται, ενώ με ισοπαλία θα ελπίζει σε καλύτερο αποτέλεσμα από την Αυστρία την τελευταία αγωνιστική. Η νίκη δηλαδή είναι επιτακτική ανάγκη τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός οι Πογκμπά, Κιμπεμπέ, Λούκας Ερναντέζ, Καντέ, Κομάν, Μπεν Γεντέρ και Μπενζεμά. Όπως εκτός τέθηκαν και οι Γιορίς, Τεό Ερνταντέζ, Ραμπιό και Μπο. Καμαρά. Έτσι ο Ντεσάν κάλεσε τους Λαφόντ και Ντιν, με τον δεύτερο να τραυματίζεται και τη θέση του να παίρνει ο Τριφέρ. Για 1η φορά στην Εθνική οι Μπαντιασίλ, Φοφανά και Κόλο Μουανί.

Πιθανή ενδεκάδα

Maignan, Varane, Saliba, Koundé, Mendy, Pavard, Tchouaméni, Guendouzi, Griezmann, Nkunku, Mbappé.

Αυστρία

Αν και ξεκίνησε καλά και δυναμικά τον όμιλο, δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Στο τελευταίο της ματς έχασε 2-0 από τη Δανία στην Κοπεγχάγη, τα πάντα τελείωσαν στο πρώτο μέρος. Δεν βρήκε αντίδραση και ήταν αρκετά δύσκολο να επιστρέψει από εκείνο το σημείο. Εξάλλου δεν ήταν και στο χέρι της αφού η Δανία έκανε άψογη διαχείριση στο παιχνίδι. Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα, η Αυστρία για παραμείνει στην α' κατηγορία χρειάζεται οπωσδήποτε απόψε να μη χάσει. Διότι αν ηττηθεί, θα πρέπει στο φινάλε κόντρα στους Κροάτες να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τους «τρικολόρ» που θα αγωνιστούν εκτός με τη Δανία.

Αγωνιστικά νέα

Με αρκετές απουσίες κατεβαίνει απόψε στο Παρίσι. Εκτός ο Λάιμερ και ο Λαζάρο. Ενώ στην αποστολή δεν είναι ούτε ο Σάσα Κάλαϊτζιτς που έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Επίσης δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός της Λανς, Κέβιν Ντάνσο που έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος. Στην αποστολή οι Σαράσεβιτς και Σμιντ που δεν έχουν ακόμα συμμετοχή με την Εθνική. Νοκ άουτ και ο Ούλμερ της Σάλτσμπουργκ.

Πιθανή ενδεκάδα

Lindner, Lainer, Trauner, Lienhart, D. Alaba, Sabitzer, Schlager, Seiwald, Baumgartner, Arnautović, Gregoritsch.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.38 4.85 7.5 2.2 1.64 1.48 2.6 1.8 1.9 1.09 1.18 2.85
Γαλλία - Αυστρία / Εκτίμηση

Περίεργο παιχνίδι, με αρκετές απουσίες και οι δύο ομάδες. Ο άσος της Γαλλίας φυσικά δεν μπορεί να μπει στην εξίσωση ούτε για αστείο.

Θα επιλέξω το πρώτος παίκτης να σκοράρει Εμπαμπέ σε απόδοση 5.90! Μιας και είναι σε φόρμα ο Γάλλος και ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας.

Αλλιώς πάμε στο σύνολο των τερμάτων 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr