Ποδόσφαιρο

UEFA Νations League: Καζακστάν-Λευκορωσία, αγγίζουν την άνοδο οι Καζάκοι!

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:45

Το Καζακστάν υποδέχεται την Λευκορωσία σε κρίσιμη αναμέτρηση του γ' ομίλου της τρίτης κατηγορίας.

UEFA Νations League: Καζακστάν-Λευκορωσία, αγγίζουν την άνοδο οι Καζάκοι!

Στην πρωτεύουσα Αστάνα.

Συνθετικός χλοοτάπητας.

17:00, Novasports1 HD

Καζακστάν

Το Καζακστάν... ζει στα άκρα τον τελευταίο χρόνο. Γλίτωσε τα πλέι άουτ με τη Μολδαβία τον υποβιβασμό στη Δ' κατηγορία, έμεινε στη Γ' και τώρα είναι έτοιμο να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β'. Έχει απολογισμό 3-1-0 στα πρώτα τέσσερα ματς και η νίκη με την ουραγό Λευκορωσία εξασφαλίζει το ότι θα ανέβει στο επόμενο επίπεδο. Ο Ρώσος εκλέκτορας Μαγκομέντ Αντίγεφ έχει καθίσει στον πάγκο σε μόλις τέσσερα ματς (ανέλαβε μετά την έναρξη του ομίλου) και έχει τρεις νίκες.

Συν και πλην

Εκτός κλήσεων έμειναν οι Βασίλεφ (μ. 12/0), Μπαϊτάνα (μ. 5/0), δύο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη λειτουργία της μεσαίας γραμμής. Σημαντικό το ότι εξέτισε ο κομβικός Κουάτ (μ. 50/6).

Πιθανή ενδεκάδα: Σάτσκι – Ντοσμαγκαμπέτοβ, Μαρότσκιν, Μάλι, Αλίπ, Γκάμπισεβ – Ταγκιμπέργκεν, Νταραμπάεβ, Αστάνοβ, Μπορογκόβσκι – Μουρταζάεβ

Λευκορωσία

Η Λευκορωσία έχει σκοράρει μόλις μία φορά στις τέσσερις αγωνιστικές της Λίγκας Εθνών, ως εκ τούτου δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου. Με νίκη αναπτερώνει τις ελπίδες σωτηρίας, αν και η γενικότερη δυναμική δεν επιτρέπει ιδιαίτερη αισιοδοξία. Ο τεχνικός Κοντράτιεφ δέχεται έντονη αμφισβήτηση, ωστόσο από την Ομοσπονδία δεν προκύπτει διάθεση για αλλαγές, δεδομένου ότι άπαντες αποδέχονται ότι η ποιοτική στάθμη βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο.

Αρκετές απουσίες

Εκτός οι Τσέρνικ (τ. 23 συμ.), Γιουζέπτσουκ (α. 16/1), Μπαρντάτσοφ (α. 54/3), Κορζούν (μ. 17/0), Λισάκοβιτς (ε. 20/5) και Σκάβις (ε. 31/4). Προκύπτει μία σχετική διάθεση για ανανέωση στο ρόστερ.

Πιθανή ενδεκάδα: Παβλιουτσένκο – Πετσένιν, Μαλκιέβιτς, Πολιάκοβ, Σεβτσένκο – Μαλκέβιτς, Γιαμπλόνσκι, Μποτσέροβ, Εμπόνγκ – Κλιμόβιτς – Μπάχαρ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.98 3.05 4 1.52 2.35 1.15 4.75 2.08 1.67 1.27 1.42 1.62
Καζακστάν - Λευκορωσία / Εκτίμηση

Ορίζει την τύχη του πλέον το Καζακστάν έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία στον όμιλο, με νίκη και στο αποψινό εξασφαλίζει την άνοδο. Εύκολο δεν θα είναι, αλλά μπορεί να τα καταφέρει (2,35).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr