Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Λετονία-Μολδαβία, "άψογοι" οι Λετονοί!

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:55

Με.. φόρα από τις τέσσερις νίκες στα ισάριθμα ματς του ομίλου, το συγκρότημα του Ντάινις Καζακέβις αναμένεται να τα βγάλει πέρα και με τους Μολδαβούς.

UEFA Nations League: Λετονία-Μολδαβία,

1ος όμιλος της Δ' κατηγορίας

Στην πρωτεύουσα Ρίγα.

19:00, Novasports Prime

Λετονία

Η Λετονία χρειάζεται έναν βαθμό στα δύο ματς που μένουν για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' κατηγορία, αν και η λογική υπαγορεύει ότι πιθανότατα δεν θα χρειαστεί ούτε αυτόν. Για πάνω από 2,5 χρόνια στον πάγκο της ο Ντάινις Καζακέβις, σημαντικά τα βήματα προόδου που κάνει η Εθνική επί της οδηγίες του, είναι χαρακτηριστικό ότι στη Λίγκα Εθνών έχει μόνο νίκες σε τέσσερα ματς και το εντυπωσιακό είναι ότι εμφανίζει αξιοσημείωτη ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Μετρημένες απουσίες

Τιμωρημένος είναι ο ηγετικός Ζιούζινς (μ. 57/8), εκτός κλήσεων έμειναν αυτή τη φορά οι Οζόλς (τ. 15 συμ.), Κάρκλινς (α. 16/0), Φιοντόροφς (μ. 14/1). Καλύπτονται σχετικά επαρκώς τα συγκεκριμένα κενά.

Πιθανή ενδεκάδα: Στέινμπορς – Σαβαλνίεκς, Τσερνομόρνιτς, Ντούμπρα, Γιουρκόβσκις – Ν. Ικάουνιεκς, Τόμπερς, Ζιούζινς, Τσιγκάνικς – Γκουτκόβσκις, Ουλντρίκς (Γ. Ικάουνιεκς)

Moldova

Η Μολδαβία υπέστη οδυνηρό υποβιβασμό στη Δ' κατηγορίας, χάνοντας στα πέναλτι από το Καζακστάν. Η συγκεκριμένη αναποδιά δεν άλλαξε τη στόχευση στις τάξεις της Ομοσπονδίας, έχει κλείσει εννέα μήνες στον πάγκο ο Σέργκιου Κλεσένκο, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο. Το θετικό είναι ότι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς η Εθνική ηττήθηκε μόλις μία φορά, ωστόσο το επίπεδο του εκάστοτε αντιπάλου δεν προσφέρεται για σοβαρά συμπεράσματα, η απόδοση παραμένει «φτωχή».

Πονάει στη.. μέση

Εκτός κλήσεων οι Ιονίτσα (μ. 63/3), Αντόνιουτς (μ. 48/3), Νταμαστσάν (ε. 17/2), Σπατάρου (ε. 22/0). Ειδικά οι πρώτοι δύο είναι πολύ σημαντικές απουσίες, από αυτούς περνάει το παιχνίδι της Μολδαβίας.

Πιθανή ενδεκάδα: Ραϊλεάν – Αρμάς, Μπόλοχαν, Κράτσιουν – Ρέαμπτσουκ, Καϊμάκοβ, Ράτσα, Γιάρνταν – Ιονίτσα, Γιοσιπόι – Νικολαέσκου

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.62 3.6 5.35 1.64 2.12 1.22 3.8 2.02 1.7 1.18 1.28 2.05
Λετονία - Moldova / Εκτίμηση

Εξυπακούεται πως οι Λετονοί διαθέτουν ανώτερο σύνολο και έχουν την ευκαιρία να.. τελειώσουν την δουλειά. Κάτι που πετυχαίνουν και με ισοπαλία, όμως δεν θα έχουν διαθέση για.. παιχνιδάκια. Περνάει ο άσος του 1,70.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr