Ποδόσφαιρο

Nations League: Γεωργία-Βόρεια Μακεδονία, στο κυνήγι της ανόδου!

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:03

Η Γεωργία υποδέχεται τους Σκοπιανούς και με νίκη εξασφαλίζει την πρωτιά ενώ οι φιλοξενούμενοι τα παίζουν όλα για όλα.

Nations League: Γεωργία-Βόρεια Μακεδονία, στο κυνήγι της ανόδου!

4ος όμιλος της Γ' κατηγορίας

Στην πρωτεύουσα Τιφλίδα

19:00, NovasportsPrime

Γεωργία

Η Γεωργία δεν κατάφερε να σκοράρει με τη Βουλγαρία και μάλιστα εντός έδρας, αρκέστηκε στο 0-0 και αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών στον όμιλο της Λίγκας Εθνών έπειτα από τρεις νίκες. Της αρκεί η ισοπαλία για να πάρει την άνοδο στη Β' κατηγορία, αν χάσει με μέχρι δύο γκολ διαφορά θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τα Σκόπια στο φινάλε, αν χάσει με τέσσερα ή περισσότερα δεν θα κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Δέχθηκε γκολ σε ένα από τα τελευταία έξι ματς, εξαιρετική δουλειά.

Στον ρυθμό του..

Εκτός κλήσεων έμειναν οι Ντβάλι (α. 25/1), Γκβίλα (μ. 44/3), Κιτεϊσβίλι (μ. 28/1). Στην αποστολή δεσπόζει ο ακραίος επιθετικός Κβίτσα Κβαρατσκέλια (17/8), ο οποίος κάνει θραύση στην Α' Ιταλίας με τη Νάπολι.

Πιθανή ενδεκάδα: Μαμαρντασβίλι – Κακαμπάτζε, Κάσια, Κοκολάβα, Αζαρόβι – Τσιταϊσβίλι, Κβεκβεσκίρι, Αμπουριάνια, Κακβετάτζε – Κβαρτσκέλια, Μικατάτζε

Βόρεια Μακεδονία

Τα Σκόπια δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στο Γιβραλτάρ, σημείωσαν τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και παρότι... έσβησαν τις μηχανές στη συνέχεια, η νίκη ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες. Το θετικό είναι ότι δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό στη Δ' κατηγορία, το αρνητικό ότι για να περάσουν στην κορυφή του ομίλου χρειάζονται νίκη με περισσότερα από τρία γκολ διαφορά. Οι διεθνείς του Μπλάγκογια Μιλέφσκι διατηρούν την Εθνική σε καλό επίπεδο και ενώ προέρχεται από παρουσία στα τελικά του περσινού Euro.

Μετρημένες απουσίες

Εκτός κλήσεων οι Ριστέφσκι (α. 57/0), Ριστόφσκι (α. 76/2), Νίκολοφ (μ. 46/4), Γιάχοβιτς (ε. 19/3), Κοσταντίνοφ (μ. 19/0) και Μπαμπούνσκι (μ. 12/0). Στην αποστολή προκύπτει, πάντως, η σχετική πληρότητα.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντιμιτριέφσκι – Τοντορόσκι, Σεραφίμοφ, Ζάικοφ, Αλιόσκι – Ελμάς, Σπιρόφκσι, Μπάρντι – Αλιόσκι, Τραϊκόφσκι, Ροστόφσκι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.2 3.7 1.57 2.25 1.18 4.25 2 1.72 1.28 1.34 1.72
Γεωργία - Βόρεια Μακεδονία / Εκτίμηση

Καθοριστικό ματς, με την Γεωργία να βολεύεται και με ισοπαλία. Οι Σκοπιανοί έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ επικίνδυνοι και θα στραφούμε στο γκολ-γκολ (1.98).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr