Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Γερμανία-Ουγγαρία, ρίσκο με γκολ!

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:03

Τα «πάντσερ» έχουν τον πρώτο λόγο αλλά το σετ αδικεί τους εξαιρετικούς στην φάση των ομίλων Μαγυάρους και μας «στρέφει» σε ποντάρισμα τερμάτων.

UEFA Nations League: Γερμανία-Ουγγαρία, ρίσκο με γκολ!

21:45, NovaSports2 HD
Στη Λειψία.
3ος όμιλος - Α’ κατηγορία

Γερμανία

Η Γερμανία προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, οι τρεις για τη Λίγκα Εθνών, έδειχνε ότι δεν μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Ωστόσο, στο τελευταίο διέλυσε την Ιταλία, σημειώνοντας πέντε γκολ έως το 69'. Σε απόσταση αναπνοής από το ρετιρέ του ομίλου πλέον η ομάδα του Χάνσι Φλικ, ανεβαίνει σ' αυτή με νίκη επί της Ουγγαρίας και κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Συνεχίζει αήττητη μετά την αλλαγή τεχνικού, μετρά 9-4-0 με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο. Προετοιμάζεται για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για την οποία θα αντιμετωπίσει στον όμιλο τις Ιαπωνία, Ομάν και Κόστα Ρίκα.

Χωρίς Νόιερ
Προέκυψαν προβλήματα τις τελευταίες ημέρες, τέθηκαν εκτός οι βασικοι Νόιερ (τερμ.) και Γκορέτσκα (μέσος). Δεν υπολογίζονται και οι Κλόστερμαν (α. 18/0), Ρόις (μ. 48/15), Ντράξλερ (μ. 58/7).

Πιθανή σύνθεση: Τερ Στέγκεν – Χόφμαν, Ζίλε, Ρίντιγκερ, Ράουμ – Γκιντογκάν, Κίμιχ – Χάφερτς, Μίλερ, Σανέ – Βέρνερ

Ουγγαρία

Η Ουγγαρία σημείωσε μία από τις σπουδαιότερες νίκες στην ιστορία της για την 4η αγωνιστική της Λίγκας Εθνών, καθώς θριάμβευσε με 4-0 της Αγγλίας στο Λονδίνο. Στην κορυφή του ομίλου βρίσκεται η ομάδα του Μάρκο Ρόσι και ενώ με την κλήρωση ουδείς της έδινε την παραμικρή τύχη να αποφύγει την τελευταία θέση. Βέβαια, για να παραμείνει 1η, πρέπει σε πρώτη φάση να αποφύγει την ήττα επί γερμανικού εδάφους. «Παράσημο» για τους Μαγυάρους το ότι έχουν απολογισμό 3-2-4 απέναντι στη Γερμανία.

Με απουσίες
Με αρκετά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζονται οι Μπογκντάν (τ. 21 συμ.), Ρ. Σάλαϊ (ε. 36/8), Νίκολιτς (ε. 43/8), Βάργκα (ε. 24/3), Χολέντερ (ε. 16/1).

Πιθανή σύνθεση: Γκουλάτσι – Λανγκ, Όρμπαν, Ατ. Σάλαϊ – Νέγκο , Α. Νάγκι, Σέφερ, Κέρκεζ – Σόμποσλαϊ, Γκάζνταγκ – Άνταμ Σάλαϊ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.28 5.75 9.5 2.47 1.52 1.58 2.32 1.88 1.81 1.05 1.15 3.65
Γερμανία - Ουγγαρία / Εκτίμηση

Η Γερμανία έχει βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά η Ουγγαρία έχει καταφέρει να κοιτάξει στα… μάτια όλους τους «μεγάλους» του ομίλου και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Προσπερνάμε τον «φτηνό» άσο και θα ρισκάρουμε στο γκολ/γκολ που προσφέρεται στο ανταγωνιστικό 2.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr