Ποδόσφαιρο

Nations League: Βοσνία-Μαυροβούνιο, ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:47

Η Βοσνία θέλει απέναντι στους Μαυροβούνιους έστω ένα βαθμό που θα την ανεβάσει κατηγορία, μονόδρομος το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους.

Nations League: Βοσνία-Μαυροβούνιο, ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

3ος όμιλος, Β' κατηγορία

Στη Ζένιτσα

Novasports3 HD

Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Η Βοσνία επικράτησε της Φινλανδίας με ανατροπή στην ανατροπή, στο τελευταίο ματς της Λίγκας Εθνών. Διατήρησε την πρωτιά και με νέα επιτυχία, κάνει δική της την πρωτιά και την άνοδο στην Α' κατηγορία. Με ισοπαλία θα εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ αν χάσει θα υποχωρήσει και δεν θα εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν προκύπτει ιδιαίτερη πίεση, καθώς δεν υπάρχει συνδυασμός αποτελεσμάτων που να τη στέλνει σε θέση υποβιβασμού.

Εχει λύσεις

Τιμωρημένος είναι ο Πρίτσιτς (μ. 14/0), τραυματίστηκαν και αποχώρησαν οι Κρούνιτς (μ. 27/2), Μενάλο (μ. 13/3) Αχμέντοβιτς (α. 18/1), Γκαζιμπέγκοβιτς (α. 5/0). Εκτός κλήσεων έμειναν οι Νάλιτς (μ. 8/0), Σάριτς (μ. 19/1), Λόντσαρ (μ. 11/0).

Μαυροβούνιο

Το Μαυροβούνιο υπέστη μόλις μία ήττα στα πρώτα τέσσερα ματς για τη Λίγκα Εθνών (στη Φινλανδία) και κρατάει «ζεστές» τις πιθανότητες για 1η θέση και άνοδο στην Α' κατηγορία. Με νίκη προσπερνάει τη νυν αντίπαλό της στην κορυφή, με ισοπαλία δεν θα κρατάει την τύχη της στα χέρια της, ενώ με ήττα ενδέχεται να μπλέξει ακόμη και σε σενάρια υποβιβασμού. Από το 2020 στον πάγκο ο Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς, έχει προκαλέσει τη σχετική βελτίωση. Τρία ματς έπαιξε με τη Βοσνία (τα δύο εκτός), όλα έληξαν δίχως νικητή!

Λείπει ο ηγέτης

Τιμωρημένος ο Γιόβοβιτς (μ. 46/0), εκτός κλήσεων έμειναν οι Πέτκοβιτς (τ. 24 συμ.), Σάβιτς (α. 62/5), Κόσοβιτς (μ. 32/1) και Μπετσιράι (ε. 86/15). Ο τελευταίος θεωρείται κομβικός τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στ' αποδυτήρια.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.82 3.25 4.5 1.55 2.27 1.18 4.35 2.1 1.65 1.2 1.32 1.92
Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Μαυροβούνιο / Εκτίμηση

Σε καλή κατάσταση η Βοσνία, που με νίκη εξασφαλίζει την πρωτιά ενώ οι Μαυροβούνιοι θέλουν πάση θυσία νίκη. Είναι πιο έμπειροι οι γηπεδούχοι και έχουν το πάνω χέρι (1.80) στο γειτονικό ντέρμπι που έχει και πολιτική προέκταση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr