Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Σερβία-Σουηδία, σε δύσκολη θέση οι Σκανδιναβοί

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:00

Τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία ψάχνουν οι Βαλκάνιοι, να αποφύγει τον υποβιβασμό ο στόχος της Σουηδίας.

UEFA Nations League: Σερβία-Σουηδία, σε δύσκολη θέση οι Σκανδιναβοί

4ος ομίλος της Β' Κατηγορίας

21:45, Novasports4 HD

Στις εξέδρες θα βρίσκονται μόνο παιδιά κάτω των 14 ετών λόγω της σχετικής τιμωρίας της Σερβίας.

Σερβία

Μετά την ισοπαλία στην Σλοβενία, για να ελπίζουν στην πρωτιά του ομίλου πρέπει να νικήσουν την Σουηδία οι παίκτες του Στόικοβιτς. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια στην έδρα τους οι Σέρβοι έχουν χάσει μόνο ένα (6/3/1). O κόουτς μίλησε για την μάχη του ομίλου και όχι για το Μουντιάλ. Ξεκάθαρος για τον στόχο των δύο αγώνων.

Παίζει ο Μακσίμοβιτς, απουσίες στην άμυνα

Τιμωρημένος o τερματοφύλακας Ράικοβιτς (Μαγιόρκα), oι κεντρικοί αμυντικοί Ναστάσιτς (Μαγιόρκα) και Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα) και ο αμυντικός μέσος Γκούντελι επίσης έμειναν εκτός, ένα μικρό-πρόβλημα του μέσου Μακσίμοβιτς ξεπεράστηκε και παίζει κανονικά.

Πιθανή ενδεκάδα: Σάβιτις, Πάβλοβιτς, Βελίκοβιτς, Σ. Μίτροβιτς, Μλαντένοβιτς, Γκρούγιτς, Τάντιτς, Μαξίμοβιτς, Ζίφκοβιτς, Βλάχοβιτς, Α. Μίτροβιτς

Σουηδία

Δεν πηγαίνει καλά αυτό το Nations League για την Σουηδία του Γιάνε Αντερσον ο οποίος φυσικά και θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση στον όμιλο. Οι Σκανδιναβοί έχουν χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια ενώ μακριά από το γηπεδό τους έχουν χάσει εννέα από τους τελευταίους έντεκα αγώνες (2/0/9).

Λείπουν επτά αμυντικοί!

Υπάρχουν τρομακτικές απώλειες στην αμυντική γραμμή. Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμών οι Χελάντερ, Νίλσον, Στάρφελντ, Έκνταλ, Κραφτ ενώ από αυτούς που κλήθηκαν χτύπησαν στα τελευταία παιχνίδια με τις ομάδες τους οι Όλσον (Μάλμε), Νάγκερστελ (Λεχ Πόζναν). Και οι δύο δεν θα αγωνιστούν, όπως και ο επιθετικός Ισάκ.

Πιθανή ενδεκάδα: Ολσεν, Γκούντμουντσον, Λίντελοφ, Κούρτουλους, Εκνταλ, Κάρλστρομ, Καγιούστε, Φόρσμπεργκ, Κουάισον, Γκιόκερες, Κουλουσέφσκι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.75 3.6 4.25 1.81 1.88 1.28 3.3 1.82 1.88 1.23 1.28 1.95
Σερβία - Σουηδία / Εκτίμηση

Ισχυρό το κίνητρο της Σερβίας, ενώ η Σουηδία έχει πολλές απουσίες αμυντικά. Επομένως ο άσος δεν θα μπορούσε να δίνει πάνω από 1,85 και είναι το πρώτο σημείο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr