Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Σκωτία-Ιρλανδία, βρετανικό ντέρμπι στο "Χάμπντεν Παρκ"!

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:34

Νίκη ανόδου στην Α' κατηγορία θέλουν οι Σκωτσέζοι απέναντι στην Ιρλανδία.

UEFA Nations League: Σκωτία-Ιρλανδία, βρετανικό ντέρμπι στο

1ος όμιλος της Β’ κατηγορίας
21:45
Novasports5 HD

Σκωτία

Με την νίκη 3-0 απέναντι στους Ουκρανούς η Σκωτία ανέβηκε στην πρώτη θέση. Ο κόουτς Στιβ Κλαρκ απαίτησε ακόμη καλύτερη εμφάνιση με την Ιρλανδία καθώς οι Σκωτσέζοι συνεχίζουν να δίνουν μάχη για την πρωτιά στον όμιλο. Στο γήπεδό τους σκοράρουν για έντεκα συνεχόμενους αγώνες και έχουν χάσει μόλις έναν (8/2/1).

Χτύπησε ο Πάτερσον

Τραυματίστηκε με τους Ουκρανούς ο μπακ Πάτερσον και αποχώρησε. Εκτός αποστολής ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ Ρόμπερτσον, ο αμυντικός Χάνλεϊ, ο επιθετικός Μπράουν και ο τερματοφύλακας ΜακΛόγκλιν.

Ιρλανδία

Παρά την καλή προσπάθεια η ισοπαλία στην Ουκρανία δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Πρέπει να νικήσει στην Σκωτία για να ελπίζει ακόμη στην πρωτιά στον όμιλο. Ο κόουτς Κένι μίλησε για το μέλλον και ανέφερε πως η ομάδα θα έχει μεγάλες επιτυχίες ενώ οι περισσότεροι απορούν που βρίσκεται ακόμη στην θέση του. Οι Ιρλανδοί έχουν μόνο δύο νίκες στους έξι τελευταίους αγώνες (2/2/2).

Επιστροφή Ντάφι

Με πρόβλημα στον προσαγωγό κόπηκε από την αποστολή ο αμυντικός της Νόριτς, Ομομπαμιντέλε. Στην θέση του κλήθηκε ο Σκέιλς (Αμπερντίν).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.84 3.25 4.35 1.5 2.4 1.15 4.75 2.15 1.62 1.21 1.35 1.82
Σκωτία - Ιρλανδία / Εκτίμηση

Εδειξε σε καλή κατάσταση η Σκωτία, με ιδανική ψυχολογία μπορεί να "κλειδώσει" την πρώτη θέση. Οι Ιρλανδοί δεν βρίσκονται σε καλό.. φεγγάρι, με τον άσο (2.10).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr