Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Τσεχία-Πορτογαλία, ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι!

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:51

Η Τσεχία στη προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Πορτογαλία απόψε. 

UEFA Nations League: Τσεχία-Πορτογαλία, ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι!
Τσεχία

Αυτή τη στιγμή η Τσεχία μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών, έχοντας συλλέξει ισάριθμους βαθμούς, βρίσκεται ένα πόντο πάνω από την ουραγό Ελβετία. Πιο ρεαλιστικός στόχος είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό παρά η πρόκριση στο final 4 της διοργάνωσης. Στο τελευταίο της ματς για τον θεσμό, ηττήθηκε στη Μάλαγα με 2-0 από την Ισπανία, καθώς δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ανωτερότητα της αντιπάλου της. Δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά και δίκαια ήρθε η ήττα.

Αγωνιστικά νέα

Πολλές οι απουσίες στην ομάδα. Μπορίλ, Τσελούστκα, Χόλες, Χοβόρκα, Κάλας, Κρέιτσι, Κόπιτς, Πέτρασεκ, Σαντιγέκ, Σικόρα και Βίντρα είναι εκτός λόγω τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Πιθανή ενδεκάδα

Vaclík, Jemelka, Brabec, Zima, Coufal, Ševčík, Souček, Barák, Zelený, Hložek, Schick.

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία ταξίδεψε στην Ελβετία με σκοπό τη νίκη και τη πρωτιά. Τελικά όχι μόνο δεν πήρε τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει καν. Ο αντίπαλος γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη μεγάλη νίκη με σκορ 1-0. Το γκολ της αναμέτρησης μπήκε μόλις στο 1', αλλά όσο και αν πίεσαν οι Πορτογάλοι, όσο και αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι στο ματς. Αυτή η ήττα τους στέρησε τη πρώτη θέση και αυτή τη στιγμή υπολείπονται 1 βαθμό. Θέλουν ένα προσωπικό 2/2 στα εναπομείναντα παιχνίδια έτσι ώστε να κλειδώσουν τη πρώτη θέση.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι Κανσέλο, Γκερέιρο , Οτάβιο, Φέλιξ και Πέπε.

Πιθανή ενδεκάδα

Diogo Costa, Dalot, Danilo Pereira, Rúben Dias, Nuno Mendes, Bernardo Silva, Rúben Neves ,Bruno Fernandes, Diogo Jota, Ronaldo, Rafael Leão.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.15 3.85 1.65 1.95 1.82 1.35 3.1 1.78 1.91 2.17 1.25 1.18
Τσεχία - Πορτογαλία / Εκτίμηση

Αρκετές οι απουσίες στους Τσέχους, όμως καίγονται για τους βαθμούς. Από την άλλη οι Πορτογάλοι θέλουν να κυνηγήσουν τη πρωτιά. Πάμε με το διπλό στο 1.80, αφού είναι ένα καλό στήριγμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr