Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Αρμενία-Ουκρανία, αμφότερες θέλουν τη νίκη!

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:23

Βίους αντίθετους έχουν οι δύο ομάδες, καθώς θα παλέψουν απόψε για διαφορετικό σκοπό. 

UEFA Nations League: Αρμενία-Ουκρανία, αμφότερες θέλουν τη νίκη!
Αρμενία

Μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Νations League, με νίκη επί της Ιρλανδίας, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού υπέστη τρεις διαδοχικές ήττες, έτσι ο στόχος της πρώτης θέσης δείχνει άπιαστο όνειρο, συνεπώς θα παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο πιο πρόσφατο με τους Σκωτσέζους, υπέστη την ήττα με 1-4 εντός έδρας. Αν και προηγήθηκε, έπαιξε εμφανώς ρόλο πως έμεινε με παίκτη λιγότερο και έτσι ήρθε η εύκολη ήττα εις βάρος της. Θέλει σήμερα η ομάδα να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να κερδίσει ένα καλό αποτέλεσμα .Εξάλλου το εξέφρασε και ο προπονητής της αυτό στις δηλώσεις του.

Αγωνιστικά νέα

Κάρτες συμπλήρωσαν ο στόπερ Χαρογιάν και ο μεσοεπιθετικός Σπερτσιάν, εκτός αποστολής και οι δύο που αποβλήθηκαν, οι μπακ Χονβανισιάν, Καμό και Αρμάν. Εκτός αποστολής έμεινε και ο επιθετικός Ανταμιάν.

Πιθανή ενδεκάδα

Yurchenko, Hakobyan, Mkoyan, Voskanyan, Hambardzumyan ,Dashyan, Babayan, Grigoryan, Bayramyan, Barseghyan, Zelarayán.

Ουκρανία

H βαριά ήττα (3-0) στο τελευταίο της ματς με αντίπαλο τη Σκωτία, την έφερε πίσω στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πίεση των Σκωτσέζων έγινε αφόρητη, η μία φάση διαδεχόταν την άλλη, και έτσι ήρθε το ξέσπασμα εν τέλει μέσα σε 17' λεπτά όπου πέτυχαν και τα 3 γκολ. «Έχω δει την Αρμενία και διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και έναν έμπειρο προπονητή, ενώ παίζει και στην έδρα της, ωστόσο εμάς όλα τα ματς είναι μακριά από το σπίτι μας, συνεπώς δίνω 50-50 πιθανότητες» δήλωσε ο προπονητής Πετράκοφ. Οφείλει να κάνει το 2/2 για να ελπίζει σε πρωτιά, ενώ παράλληλα θα πρέπει να κάνει και στραβοπάτημα και η Σκωτία.

Αγωνιστικά νέα

Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του ο αμυντικός Μικολένκο και μπορεί να υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό. Προστέθηκε στην αποστολή και ο μέσος Σαράπι της Ντνίπρο. Διαθέσιμος και ο μεσοαμυντικός Ζαμπάρνι.

Πιθανή ενδεκάδα

Trubin, Karavaev, Matvienko, Bondar, Mykolenko, Stepanenko, Malinovskyi, Pikhalyonok, Yarmolenko, Yaremchuk, Mudryk.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.75 3.85 1.55 1.92 1.78 1.32 3.05 1.85 1.84 2.37 1.23 1.14
Αρμενία - Ουκρανία / Εκτίμηση

Αμφότερες χρειάζονται τη νίκη, και έρχονται από βαριές ήττες. Η Ουκρανία σίγουρα αποτελεί καλύτερο σύνολο, ωστόσο είναι απαράδεκτες οι χαμηλές τιμές του διπλού, κόντρα σε μια Αρμενία που διαθέτει ταλέντο και μάλιστα θα αγωνιστεί στην έδρα της. Πάμε με το over 2,5 στο 1.98 που μοιάζει δελεαστικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr