Ποδόσφαιρο

Nations League: Δυάδα τρπλασιασμού!

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:50

Του Άγγελου Γεώργα

Δύο δυνατές επιλογές από το σημερινό Nations League ξεχώρισα, οι οποίες μπορούν να μας επιστρέψουν 3 φορές το ποντάρισμά μας. 

Nations League: Δυάδα τρπλασιασμού!

Κύπρος - Ελλάδα

Η Ελλάδα μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Επί εποχή Πογέτ έχει γίνει πιο σταθερή και επαγγελματική ομάδα. Παίρνει νίκες που παλιά αδυνατούσε να πάρει, και παίζει στρωτό ποδόσφαιρο. Έχει κάνει το 4Χ4 και έχει εξασφαλίσει τη πρωτιά του ομίλου, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη νίκη. Η Κύπρος δεν αποτελεί φόβητρο και έχει αρκετές απουσίες. Επίσης δεν έχει νίκη ακόμη στον όμιλο και σε 4 παιχνίδια έχει σκοράρει μόλις δύο φορές, ενώ η εθνική μας δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμα. Θα στηρίξουμε την εθνική και θα πάμε με το διπλό.

Ισπανία - Ελβετία

Η Ισπανία παραμένει αήττητη στον όμιλό της, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Διαθέτει μπόλικο ταλέντο και απόψε αν κερδίσει θα εξασφαλίσει τη πρώτη θέση, κάτι που είχε χάσει στη προηγούμενη διοργάνωση. Εντός έδρας μάλιστα είναι πιο δυναμικοί και παρουσιάζουν ένα καλύτερο πρόσωπο. Οι Ελβετοί θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να αποφύγουν τη τελευταία θέση. Σίγουρα απόψε τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, και αν ανοιχτούν στους ποιοτικούς Ισπανούς θα το πληρώσουν. Νίκη της Ισπανίας θα ποντάρουμε με περισσότερα από δύο γκολ.

Δυάδα απόδοσης 3.00

Κύπρος - Ελλάδα: 2 (1.65)

Ισπανία - Ελβετία: 1 & over 1,5 (1.82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr