Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Ολλανδία-Βέλγιο, «μάχη» πρωτιάς στο 2.15!

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:34

Οι με πολλές και σημαντικές απουσίες «οράνιε» υποδέχονται τους «κόκκινους διάβολους» που παίζουν τα… ρέστα τους για την πρωτιά του ομίλου.

UEFA Nations League: Ολλανδία-Βέλγιο, «μάχη» πρωτιάς στο 2.15!

Α’ Κατηγορία - 3ος Ομιλος
21:45, Novasports2 HD
Στο Αμστερνταμ

Ολλανδία

Νέα εξαιρετική εμφάνιση από την Ολλανδία που πέρασε άνετα και από την Πολωνία (2-0) και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις. Η ομάδα του Λουις φαν Χααλ επέβαλλε τον ρυθμό της από νωρίς, είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Χακπό που αγωνίστηκε σε καινούρια θέση πίσω από τους δύο επιθετικούς και κατέκτησε εύκολα το τέταρτο τρίποντο σε πέντε αγωνιστικές. Εξασφαλίζουν την πρωτιά με νίκη, ισοπαλία ακόμα και με ήττα μέχρι με δύο γκολ διαφορά. Οι Οράνιε είναι αήττητοι στο γήπεδό τους στους τελευταίους δεκατρεις αγώνες (9/4/0), σχεδόν δύο χρόνια.

«Λαβωμένη»

Με σημαντικές απουσίες πάντως καθώς κόντρα στην Πολωνία τέθηκαν νοκ άουτ οι βασικοι μέσοι ντε Γιονχ και Κοπμέινερς, αλλά και ο ηγετικός επιθετικός Ντεπάι. Εσπευσμένα κλήθηκαν στην αποστολή οι Χραφενμπερχ (μέσος – Μπάγερν) και Μπρόμπεϊ (φορ – Αγιαξ).

Πιθανή σύνθεση: Πασφέιρ, Τίμπερ, φαν Ντάικ, Ακε, Ντάμφρις, Μαλάσια, Μπλιντ, ντε Ροον, Μπερχάους, Χακπό, Μπερχφάιν

Βέλγιο

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δίνει την τελευταία μάχη για την πρωτιά στον όμιλο, μέσα στην Άμστερνταμ Αρένα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν ζωντανοί μετά το δίκαιο 2-1 επί της Ουαλίας και μετρούν πλέον 3-1-0 μετά την εντός έδρας συντριβή (1-4) στην πρεμιέρα από την Ολλανδία που ακόμα… στοιχειώνει τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ. Για να πάρουν την πρωτιά χρειάζονται μόνο νίκη με τουλάχιστον +3 γκολ. Οι Βέλγοι έχουν χάσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα ματς εκτος έδρας (4/4/1). Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Μόνο ο Μπατσουάγι στην επίθεση

Εχει μείνει με έναν καθαρό φορ καθώς μόνο ο Μπατσουάγι είναι διαθέσιμος. Εκτός αποστολής είναι οι Λουκάκου (Ίντερ), Μπεντέκε (DC Γιουνάιτεντ) και Ορίγκι (Μίλαν) για διαφορετικούς λόγους.

Πιθανή σύνθεση: Κουρτουάλ, Αλντβειρελντ, Βερτχόχεν, Ντεντοκέρ, Καστάν, Καρασκο, Βίτσελ, Βανάκεν, ντε Κέτελαρ, ντε Μπρόινε, Μπατσουαγί

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 3.5 2.85 2.25 1.62 1.47 2.62 1.5 2.4 1.47 1.28 1.57
Ολλανδία - Βέλγιο / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και η πιο «φανταχτερή» της ημερας. Οι γηπεδούχοι θα χρειαστεί να αγωνιστούν με κομβικές απουσίες και το κενό του ντε Γιονχ φαντάζει δυσαναπλήρωτο. Το διπλό με dnb πληρώνει 2.15 και έχει τύχη, πέραν βέβαια των πονταρισμάτων στα γκολ καθώς το σκορ αναμένεται να… ξεφύγει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr