Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Οι άσοι των Χιμνάσια Λα Πλάτα, Ρασίνγκ

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:07

Συνέχεια με τα ματς για την 21η αγωνιστική όπου οι έδρες θα παίξουν τον ρόλο τους

Α' Αργεντινής: Οι άσοι των Χιμνάσια Λα Πλάτα, Ρασίνγκ

Σε κρίσιμη καμπή έχει μπει το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Με πολλές ομάδες να παλεύουν για τον τίτλο. Κι έχουν το ενδιαφέρον τους τα παιχνίδια της Κυριακής που είναι στο κουπόνι.

ΡΟΖΑΡΙΟ-ΠΛΑΤΕΝΣΕ

Η Ροζάριο έφυγε με το 0-0 από το άντρο της Πατρονάτο. Η ομάδα του Κάρλος Τέβες έχει ένα θέμα στην δημιουργία φάσεων και στο να σκοράρει. Μια νίκη έχει στα 7 τελευταία της ενώ τα 6 από αυτά ήταν under. Έχει ξεμείνει από στόχους.

Η Πλατένσε ηττήθηκε με 1-0 εντός από την Ρασίνγκ. Η ομάδα του Ντε Φελίπε έχει βγάλει με no goal τα 7 τελευταία της ματς έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Βρίσκεται λίγο πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Για την Ροζάριο η πίεση της νίκης είναι μεγάλη απέναντι σε μια Πλατένσε που παλεύει για την παραμονή, αλλά έχει περισσότερα κενά από την ίδια. Καλός ο άσος που είναι στο 2,22.

ΧΙΜΝΑΣΙΑ Λ. Π.-ΤΙΓΚΡΕ

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα ηττήθηκε με 1-0 εκτός από την Σεντράλ Κόρδοβα και πλήρωσε το γεγονός πως έπαιξε ψηλά. Χάθηκε η κορυφή για την ομάδα του Γκοροσίτο που έχει 4 no goal στα 5 τελευταία, με 2 νίκες, μία ισοπαλία. Είναι αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία εντός, δεχόμενη ένα γκολ.

Η Τίγκρε πήρε με άνεση τη νίκη με 2-0 εντός κόντρα στην Βελέζ. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνες έχει μια ήττα στα 10 τελευταία της ματς. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 5 πιο πρόσφατα, με τα 4 από αυτά να ήταν γκολ – γκολ. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων και όχι άδικα αφού και οι δύο έχουν την δυναμική τους. Η Χιμνάσια όμως έχει ένα λόγο παραπάνω να θέλει τη νίκη. Η Τίγκρε απέναντι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό είχε προβλήματα φέτος. Στο 2,57 ο άσος.

ΡΑΣΙΝΓΚ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Ρασίνγκ νίκησε 1-0 εκτός την Πλατένσε. Δεύτερη σερί νίκη και 3η στα 4 τελευταία για την ομάδα του Γκάγκο που απέκτησε ελπίδες για την κορυφή. Κρατάει στο χέρι της εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες. Με under έβγαλε τα 5 τελευταία της έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Λείπουν οι διεθνείς Αρίας (τερματοφύλακας), Μένα (μέσος).

Η Ουνιόν ηττήθηκε με 1-0 εντός από την Ιντεπεντιέντε. Ήταν η 2η σερί ήττα, αμφότερες με σκορ 1-0. Ο έμπειρος τεχνικός δέχθηκε πρόταση από την Νιούελς για να την αναλάβει μετά την λήξη του πρωταθλήματος. Χάνει έδαφος για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Με no goal και under έβγαλε τα 8 τελευταία της έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Για την Ρασίνγκ είναι μονόδρομος η νίκη και μπορεί να την πάρει με τον άσο να είναι στο 1,88. Καλό και το σκορ 1-0, για όσους θέλουν να ρισκάρουν.

ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Η Ατλέτικο Τουκουμάν πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στο άντρο της Αρχεντίνος. Προηγήθηκαν τρεις σερί ισοπαλίες και μια ήττα για την ομάδα του Πουσινέρι. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα 5 τελευταία εντός έδρας. Έχει καρέ σημαντικών απουσιών. Λείπουν οι Λάμπε (τερματοφύλακας, διεθνής), Γκαράι (αμυντικός, τιμωρημένος), Μπιάνκι (αμυντικός, τιμωρημένος), Μενέντες (επιθετικός, τιμωρημένος).

Η Εστουδιάντες ηττήθηκε 2-1 εντός από την Ντιφένσα Χουστίσια. Χάθηκε αήττητο 4 αγώνων με 3 νίκες, όπου όλες ήταν με σκορ 3-0. Παράλληλα η ομάδα του Ζιελίνσκι έχασε ευκαιρία να μειώσει κι άλλο την απόσταση από τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες. Με under έβγαλε τα 4 τελευταία εκός, έχοντας 3 ισοπαλίες. Παραμένει εκτός ο μέσος Σόσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση για την Ατλέτικο Τουκουμάν. Σκληρή ομάδα η Εστουδιάντες και η ισοπαλία (3,05) έχει τις πιθανότητες της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr