Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Αυστρία-Κροατία, έχουν ποιότητα και μπορούν να σκοράρουν!

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:39

Η Αυστρία χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να μην αλλάξει κατηγορία, αλλά πρώτα καλείται να περάσει το εμπόδιο της Κροατίας.

UEFA Nations League: Αυστρία-Κροατία, έχουν ποιότητα και μπορούν να σκοράρουν!

1ος όμιλος - Α' Κατηγορία

21:45, Novasports3 HD

Αυστρία

Η Γαλλία δεν είχε πετύχει νίκη στον όμιλο, μέχρι να παίξει προχθές με την Αυστρία. Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς, υποτάχθηκε στη κλάση των Γάλλων και γνώρισε την ήττα με 2-0. Πλέον ο υποβιβασμός είναι ένα υπαρκτό σενάριο και πιο κοντινό από οποιοδήποτε άλλο. Πάντως, αν υποβιβαστεί κατηγορία θα μπει στην κλήρωση για τα προκριματικά του Euro από το δεύτερο γκρουπ, ενώ αν παραμείνει έχει ελπίδες να διατηρηθεί στο πρώτο. Για να αποφύγει την τελευταία θέση χρειάζεται μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Γαλλίας στη Δανία. Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε πως στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στο επόμενο Euro, και όχι η αποψινή διοργάνωση.

Αγωνιστικά νέα

Οι Αλάμπα , Βάιμαν και Αρναούτοβιτς αποχώρησαν τραυματίες στο προηγούμενο ματς. Θα κριθεί τελευταία στιγμή αν είναι οκ.

Πιθανή ενδεκάδα

Lindner, Wöber, Alaba, Danso, Trimmel, Sabitzer, Schlager, Seiwald, Ljubičić, Gregoritsch, Arnautović.

Κροατία

Η νίκη της 2-1 επί της Δανίας την έθεσε πρωτοπόρο στον όμιλο και της έδωσε πλεονέκτημα για τη πρωτιά. Με νίκη την εξασφαλίζει, αλλιώς δεν πρέπει να κερδίσει η Δανία τη Γαλλία στο άλλο ματς, αλλά όπως δήλωσε και ο κόουτς Ντάλιτς: «δεν πρέπει να περιμένουμε τη βοήθεια κανενός άλλου». Πάντως προχθές δεν είχε μπει καλά στο ματς, δέχθηκε αρκετή πίεση, αλλά ευτύχησε να σκοράρει γρήγορα στο 2ο και έτσι έβαλε το νερό στο αυλάκι. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι καλή ομάδα και έχει βάθος στο ρόστερ της.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ίσως ο προπονητής κάνει μικρο αλλαγές στην ενδεκάδα για να δοκιμάσει κάποια πράγματα.

Πιθανή ενδεκάδα

Livaković, Juranović, Šutalo, Gvardiol, Sosa, Modrić, Kovačić, Brozović, Perišić, Budimir, Pašalić.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.35 3.35 2.15 1.88 1.88 1.32 3.3 1.7 2.02 1.61 1.31 1.38
Αυστρία - Κροατία / Εκτίμηση

Δεν νομίζω πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί εδώ. Πόσο μάλλον όταν εξαρτάται και από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού η βαθμολογία. Πάμε με το goal/goal στο 1.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr