Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Αζερμπαϊτζάν-Καζακστάν, χωρίς κίνητρο!

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:58

Με το Καζακστάν να έχει εξασφαλίσει την 1η θέση, το Αζερμπαϊτζάν θέλει να κλειδώσει την δεύτερη με νίκη απόψε. 

UEFA Nations League: Αζερμπαϊτζάν-Καζακστάν, χωρίς κίνητρο!

3ος όμιλος - Γ' Κατηγορία

19:00, NovasportsStart

Αζερμπαϊτζάν

Με μεγάλη δόση τύχης επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Σλοβακίας, η οποία είχε δύο δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών με τον πορτιέρε Μαχαμανταλίεβ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Έτσι με τη δεύτερη σερί νίκη στον όμιλο εξασφάλισε την παραμονή του στην 3η κατηγορία. «Το μέλλον μας θα είναι πολύ καλό», τόνισε μετά το ματς ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντε Μπιάζι.

Aγωνιστικά νέα

Νοκ άουτ ο βασικός χαφ, Αλμέιδα που είναι τιμωρημένος. Αντίθετα εξέτισαν τις ποινές τους ο χαφ Αλίγιεβ και επιθετικός Εμρέλι.

Πιθανή ενδεκάδα

Məhəmmədəliyev, Cəfərquliyev, Hüseynov, Mustafazadə, Haghverdi ,İsrafilov, Isaev, Şeydayev, Mahmudov, Ghorbani, Dadaşov.

Καζακστάν

Νίκησε τη Λευκορωσία και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Επικράτησε δικαίως με 2-1 της αντιπάλου της και εφόσον καταφέρει να μην χάσει απόψε, θα ολοκληρώσει αήττητο τη διοργάνωση. Aν και ισοφαρίστηκε, βρήκε το γκολ που ήθελε στο 79' και έτσι πέτυχε ακόμα μια σημαντική νίκη. Πολύ καλό το κλίμα στις τάξεις της ομοσπονδίας και γενικότερα στηρίζουν έμπρακτα τον τεχνικό.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπολογίζεται ο ο χρήσιμος χαφ Ταγκιμπέργκεν.

Πιθανή ενδεκάδα

Shatskiy, Maliy, Marochkin, Alip, Vorogovskiy, Darabaev, Kuat, Gabyshev, Orazov,Astanov, Aymbetov.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.88 3.15 4.25 1.5 2.42 1.15 4.75 2.08 1.67 1.23 1.35 1.78
Αζερμπαϊτζάν - Καζακστάν / Εκτίμηση

Ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στο παιχνίδι. Για αυτό ίσως παίξουν πιο ανοιχτά και δοκιμάσουν κάποια πράγματα οι προπονητές. Πάμε με το goal/goal σε απόδοση 2.07.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr